Rage nervariena :d

Rzadko spotykany widok, rage nervariena :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=ipn0NCKVMP0

wow szok

and?

LoL zniszczy każdego, dzisiaj zagrałem 4 mecze, od 1,5 miesiąca nie grałem. 2 mecze pełne trolli, 2 z ludźmi którzy byli w porządku. W tej grze jest pełna loteria, mimo to ja już nie miewam rage, jak coś ktoś zrobi źle to powiem tej osobie co i jak, jak ja coś zrobię źle to przeproszę i staram się nie popełniać tego samego błędu, jeśli jakaś osoba będzie zarozumiała i wulgarna to mute i tyle :D.

LoL zniszczy każdego

Piękne określenie hehe :D apokalipsa nadchodzi :P

Wszystkie MOBA są takie same. Dzisiaj po kilkutygodniowej przerwie postanowiłem zagrać w SMITE'a, MOTD duo siege. Typek jakiś ogarnięty nawet na początku i do tego enemy wziął 2 fizycznych to sobie myślę ez win. Gramy, połowa meczu typek pada jak ja robiłem Juggernauta i biegnie do mnie zamiast ich odciągnąć, więc zamiast jego śmierci mamy 2 zgony i strata Jugga. Napisałem, że tak się nie robi itp. itd., a ten zaczyna mnie po rusku cisnąć i w tym momencie przypomniałem sobie dlaczego miałem kilkutygodniową przerwę od SMITE'a..

@up w cs'a lepiej nie graj

Każdemu może się zdarzyć. I tak według mnie jest najbardziej kulturalnym i obiektywnym graczem LoL'a. :D Mimo, że sam nie gram w tą grę już od ponad roku :P

W docie jest pewien problem, że ty do niego po angielsku a on do ciebie po rosyjsku i weź tu się dogadaj :D.

Z ruskiem bardzo łatwo się dogadać, piszesz mu "cyka, idi nahui" i od razu wie, że swój, a nie wróg :P

Muszę przyznać, że dzień, w którym odstawiłem granie w moby na poważnie uczynił mnie dużo spokojniejszym i szczęśliwszym człowiekiem.

Też już w moby nie gram chyba nie kręcą mnie te gry tak jak dawniej. Za dużo się namnożyło się ogórów. Marchew i buraków też tyle co piasku w Afryce. Dlatego teraz gotuję makarony. A ten rage to chyba normalne że każdy po jakimś czasie się wkurzy. Tutaj mamy przykład typowego buraczanu bo zupa była zła. Idę do ogródka. Pozdro 600

Juz kiedyś rejdżował piekielnie, na przestrzeni ostatnich 6 miechów jednak ogar xD

Rzadko spotykany widok, rage nervariena :Dhttps://www.youtube.com/watch?v=ipn0NCKVMP0