Rage

Czy jest jakaś możliwość ustawienia angielskiego dubbingu i napisów pl. W samej grze nie ma takiej możliwości, ale może ktoś znalazł coś takiego w plikach gry.

Czy jest jakaś możliwość ustawienia angielskiego dubbingu i napisów pl. W samej grze nie ma takiej możliwości, ale może ktoś znalazł coś takiego w plikach gry.

A jak kupiles gre bylo napisane na niej PL?

A jak kupiles gre bylo napisane na niej PL?

Tak gra jest po Polsku i jeszcze w kilku innych językach. Ja po prostu chce zmienić (beznadziejny) Polski dubbing na oryginalny Angielski tylko tak żeby mi zostały napisy PL

raczej jest taka opcja, która zapewne znajduje się w opcjach/ustawieniach :)

raczej jest taka opcja, która zapewne znajduje się w opcjach/ustawieniach

w grze można zmienić tylko całkowitą wersję językową (głosy+napisy), nie można zmienić osobno, ale na pewno jest jakiś sposób, może dadzą jakiegoś patha z taką opcją. Zresztą w tej grze niema prawie opcji nawet w grafice można tylko rozdzielczość zmieniać i zasób tekstur (czy jakoś tak).

spróbuj otworzyć plik odpowiadający za konfiguracje w notatniku

spróbuj otworzyć plik odpowiadający za konfiguracje w notatniku

Sprawdziłem pliki w grze i jest to samo co w grze. Możliwe że nie ma takiej opcji przez to że robili grę z myślą o konsolach. No nic trudno raczej nic już nie zdziałam, ale co tam pokombinuje jeszcze z konsolą w grze