No więc piszę ten temat poniewż nie wiem jak zmienić ten czas, żeby mnie nie wyrzucało z gry:P
WIEM, że sposub jak to zrobić jest opisany w poście o Open becie, ale ja bym chcial wiedziec jak to zrobic na windows XP
Z góry dziękuję
No więc piszę ten temat poniewż nie wiem jak zmienić ten czas, żeby mnie nie wyrzucało z gry:P
WIEM, że sposub jak to zrobić jest opisany w poście o Open becie, ale ja bym chcial wiedziec jak to zrobic na windows XP
Z góry dziękuję
Może nie jest to odpowiedzią na powyższe pytanie ale skoro już jest jakis temat z problemem ROII, to mianowicie po zalogowaniu się i załadowaniu ekranu głównego wyskakuje mi błąd "Login Timeout. Please Try Again Later." Wie ktoś moze jak to ominąć lub czym jest to spowodowane?... Wczoraj był podobny błąd dotyczący "złego loginu lub hasła" ale po paru logowaniach zaskakiwało. Natomiast na ten login timeout nie pomaga nic... Jakieś rozwiązania?
To jest spowodowane tym, że serwery są przeciążone
O MAtko co za spam, ja tu się staram rozwiązać swój problem a ktoś doczepia swój..
Rozwiązanie problemu to nauka języków.
?
Vetro
''FB: Dear Asgardians, if you get this "Login Timeout. Please Try Again." message while trying to login to the game, it is because the servers are full. Please keep trying and you will be able to enter soon.
In the meantime, we have been listening to your feedback and due to the overwhelming response, we are currently working a 3RD WORLD for RO2! Stay tuned for more updates!''
AnteriorBear
Ja mam win7 u mnie wyglada tak ; Panel sterowaniaZegar, język i regionRegion i języki> zakładka Format i tam zmieniasz. Poszukaj a znajdziesz.
Z góry dziękuję