1. P2W?
2. Dobry End Game?
3. Jest jakaś Polska gildia na grze od Worportalu?
4. Można kupić wierzcha za kase w grze?
1. P2W?
2. Dobry End Game?
1. Niby nie, ale można kupić VIP który daje +10%hp/mana i troszke statystyk. Niby nic... no ale niesmak pozostaje, no i jakby nie patrzec jest niesprawiedliwe. Ale nie wiem czy można go kupić jakoś za pieniądze z gry. Na start jakiś czas temu dostawało sie 2 karty do uruchomienia VIP, teraz nie wiem jak jest
2.Wydaje mi sie że tak, jest co robić
3.nie wiem czy gildia jest, ale polacy grają
4.można, tanio dosyć ;p
Mam jeszcze taki problem :
Gra mi śmiga płynnie itd tylko postacie innych graczy mi się tak dziwnie przycinaja tzn przycina mi ruchy postaci. Czasami też npc. Moja dobrze chodzi.
Neta mam OD 1mb do 10mb
Mam jeszcze taki problem :Gra mi śmiga płynnie itd tylko postacie innych graczy mi się tak dziwnie przycinaja tzn przycina mi ruchy postaci. Czasami też npc. Moja dobrze chodzi.Neta mam OD 1mb do 10mb
Neta masz od 1 do 10 mb?? Takie wahanie prędkości? Jeśli serio tak ci rzuca łączem to to jest problemem. Innego tutaj nie widzę. Kto jest twoim ISP?
W umowie mam od 1mb do 10mb. Pobiera mi cały czas po 1,2mb. Nic nie rzuca.
Te wahania wynikają z głupoty ludzkiej. Mało kto zauważa, że jest różnica między MB a Mb (8x) w efekcie ktoś liczy na 10MB ściągania a ma 1.2 jak kolega wspomniał. Więc by się klienci nie burzyli co chwila wrzuca się 1/8 nominalnej wartości jako dolną granicę by nikt nie płakał mimo iż mają maksymalną prędkość wyrażoną w bitach.
Co do samej gry. Jakoś ciężko mi jest się przestawić z RO. Grałem za czasów beta i przypominało to jedną z dziesiątek produkcji. Cukierek, zabijanie grzybków i kulek żeli, Więc tak z czystej ciekawości niejako podpinam się pod kolegę z pytaniem - czy rzeczywiście warto grać. Czy jest godnym następcą (taka różnorodność rozwoju, swoista taktyka, WOE
Lepiej pozostać przy jedynce. Sam grałem bardzo długo w RO ( ponad 4 lata ), w RO2 też miałem "przyjemność" zagrać ( jakiś miesiąc wytrzymałem ) i taką wyrobiłem sobie opinię:
Ragnarok Online miał oryginalny klimat, świat i mechanikę gry. System klas jest po prostu epicki i w połączeniu z świetnym systemem kart i ekwipunku, pozwalał na tworzenie tysięcy kombinacji budowy swojej postaci ( wszystko dzięki temu że działanie skilli jest zależne od wielu czynniku, które układają się w matematyczny wzór ) . Nieliniowy świat gry, rozbudowane i ciekawe questy, które robiłeś jeżeli miałeś na to ochotę. Fantastyczne PvP, z WoE na czele. O zaletach RO można pisać wiele, ale to co wymieniłem w dużym skrócie podaje pozytywne walory tej gry.
Ragnarok Online 2 można opisać jednym słowem "Pasożyt". Jest to nic innego jak średniej jakości gniot, jakich dziesiątki powstaje u naszych skośnookich przyjaciół i jedyne co pozwala mu się wybić lekko ponad inne cukierkowe klony, to to że gra reklamuje się tytułem "Ragnarok Online". Drastycznie zmniejszyli liczbę klas postaci, co w połączeniu z ubogą ilością zdolności ( zrezygnowano także z matematycznych formuł skilli, na rzecz powszechnie spotykanego % zwiększenia podstawowych obrażeń ), drastycznie ogranicza możliwości rozbudowy postaci. Drastycznie uproszczono system kart: zamiast kart z różnymi efektami, ładowanymi w sloty w ekwipunku, zrobiono proste karty dające +ileś tam do statystyk i wkładane w jeden z 5 slotów w panelu postaci (o ile dobrze pamiętam to co 10 poziomów odblokowujesz jeden slot na kartę ). Z rozbudowanego i nieliniowego świata, zrobiono niewielkie mapy, pomiędzy którymi przechodzisz wiedziony za rękę przez linię powtarzających się i nudnych questów ( zabij, przynieś, pozamiataj ). To samo dotyczy potworków, wiele wygląda prawie identycznie i różnią się tylko nazwą (coś w stylu: "Słaby Poring", "Silny Poring", "Zmęczony Poring" ). To samo dotyczy bossów i mini-bossów, pomimo tego że występują te które znamy z pierwszej części, to ich rola została obniżona do bycia zaledwie odrobinę silniejszym stworkiem. Można byłoby tak pisać wiele, ale żeby nie przeciągać: Ta gra to nic innego jak kolejny azjatycki cukierkowy klon żerujący na znanym tytule.
1. P2W?
2. Dobry End Game?