[Ragnarok Online 1] Szukam chętnych do ekipy

Witajcie, szukam chętnych osób do gry w jednej gildii/ekipie jak wolicie. Naszedł mnie ponownie smak pogrania sobie w ten wspaniały klasyk jakim jest RO1. Wszystkich chętnych zapraszam na skype caffrey99.

Nigdy jeszcze w jedynkę nie pykałem. Zaczynasz od zera czy już dysponujesz jakimś bohaterem?

jedno pytanie gdzie gramy jeśli jakiś oficial to się zgadzam

Nigdy jeszcze w jedynkę nie pykałem. Zaczynasz od zera czy już dysponujesz jakimś bohaterem?

toż mówię chcę zacząć od nowa :)

jedno pytanie gdzie gramy jeśli jakiś oficial to się zgadzam

chciałem na rebirth RO - masz tam trzy serwery low rate, mid rate i high rate - do wyboru do koloru (właśnie ściągam).

Pobieram już. To jaki serwer bierzemy? Medium chyba najlepszy na początek by skumać mechanikę gry.

Pobieram już. To jaki serwer bierzemy? Medium chyba najlepszy na początek by skumać mechanikę gry.

Gdzie chcesz :) napisz na skype.

Skype mnie nie kocha i zablokował mi dostęp do resetu hasła na 24 godziny...

Wybierz jakiś serwer i się ustawimy np. w weekend jak wszystkim będzie pasować granie? Albo dla ułatwienia zrób jakąś gildię jeśli wiesz jak i będziemy się dodawać po kolei. Wtedy granie razem będzie ułatwione.

Skype mnie nie kocha i zablokował mi dostęp do resetu hasła na 24 godziny...Wybierz jakiś serwer i się ustawimy np. w weekend jak wszystkim będzie pasować granie? Albo dla ułatwienia zrób jakąś gildię jeśli wiesz jak i będziemy się dodawać po kolei. Wtedy granie razem będzie ułatwione.

w takim razie mogę ściągnąć dla Ciebie tsa. zaś w weekend pracuję, więc odpada.

Witajcie, szukam chętnych osób do gry w jednej gildii/ekipie jak wolicie. Naszedł mnie ponownie smak pogrania sobie w ten wspaniały klasyk jakim jest RO1. Wszystkich chętnych zapraszam na skype caffrey99.