Ragnarok Online 2 Legend of the second CBT

Myśle że mam dla Waszej guildi propozycje. Możecie się przyłączyć do Nas http://portal.fenixpolska.eu/ . Będziecie mieli włąsną guildie, własnego mastera którego wybierzecie. W zamian wymagane jest jedynie zaakceptowanie regulaminu. Polecam porozmawiac i omówić to z naszym prezesem na forum. Nasza guildia zapewnia pomoc w prowadzeniu forum, jak i kanał TS :) Zapraszam

To jest nas juz kilkoro :-) ja tez z mila checia dolacze, ale nie do jakis fenix cos tam xd. A kto byl pomyslodawca nazwy gildii? Nie zebym cos mial do nazwy, bo mi nazwa jak najbardziej odpowiada (jestem wielkim fanem ft) tylko jak ktos juz wczesniej wspomnial trzeba bedzie jak najszybciej zajac nazwe, bo na pewno duzo osob bedzie na nia polowalo :] i w razie W trzeba miec jakas inna w zanadrzu. No to do 27! XD

Piękne te foczuchy xD~!! Przypominaja mi sie foczersi na foczkach :D widze ze ludzi przybywa wiec na obt bd juz nas trochu :o do 27 zrobimu liste z nickami. E: Fenix to nie jest tylko Gilida, ich strona jest postawiona na bardzo mocnym serverze i pewnie jest drogi ^^ choć bardzo mi sprzyja dołączenie naszej małej Gildijki do nich to i tak bardziej mi chodzi o zabawę :D Pragnę stworzyć miejsce gdzie grupka osob w party będzie NAP**** LASERAMI moby i ZA**** na arenie i miejmy nadzieje na WOE ^^. Powiem jasno co do OB i nazwy Gildi... Aktualnie nie jestem no-lifem ale zwolnilem się z pracy (prywatne powody), jesli server wlacza 1 raz w ob o 4 nad ranem to moge nawalac lvle x) Ale wydaje mi się że po prostu nazwa ma tu małe znaczenie ;)

A dla mnie nazwa wlasnie ma znaczenie bo oznacza ze bede reprezentowal przez pewien czas pewna grupe w tym wypadku gildie. Jestem za Fairy Tail ! xD

wiesz nazwa jest ważna ale problem się może pojawić z fairy tail bo jest to jedna z bardziej oblatanych nazw i dość często się okazuje ze została już wykorzysta a nie chciałbym by nazwa była robią z jakiś dodatkowych zlepek typu FairyTailss albo Wrózkowe Ogonki :P

Ponoć Ralesky ma teraz dużo czasu, więc liczymy na niego tego 28 :D

Tez chetnie dolacze :)

nik: Qeshua lub Aseroi

klasa: Priest lub Monk

doswiadczenie mmo : dosyc duze ( gram w gry mmo od 2006 r )

stycznosc z tytulem ragnarok : nikle... to bedzie moj debiut :)

pozdrawiam

A jak w ogóle z pingiem ? bo nie wiem czy wszyscy się orientujecie ale grę wydaja w Azji.

no ja grałem w CBT i mi śmigała bez problemu, pinga nie sprawdzałem bo nawet niech będzie 2000 byle by mi gra śmigała tak jak było w CBT :]

serv sa tak skonfigurowane ze nie ma lagow :)

podobno servery stoja w rosji ale to tylko pogloska.

nie raz grałem na azjatyckich serverach i miałem mniejsze pingi niż na US ale mniejsza z tym, co do nazwy ja nie jestem za fairy tail, preferowałbym jakąś bardziej oryginalną a nie oklepaną ;)

Witam, mógłbym prosić o link do oficjalnej strony gry??

Mam też ochotę zagrać, ale nie wiem gdzie się zarejestrować i skąd pobrać klient :)

lap oficjalna strona http://ro2.playpark.net/ ale na razie nie zagrasz bo dopiero 27 grudnia startuje OBT

Duzo podkanalow bedzie wiec lagi wykluczone napewno :) nie martwcie sie pingami ! :* bedzie okej , gwarantuje:)

FairyTail oklepana nazwa i zaraz nolify sie rzuca aby zaklepac... ja bym proponowal inna nazwe :)

np:

PolishHauseMafia lub NewValhalla :)

NewValhalla jeszcze udzie ale żadnej nazwy typu Polis...., POLSKA...., kinght of poland itp bo mnie od razu odrzuca od takich guildi :]

Też z chęcią się przyłączę podczas OBT :) Styczność z RO miałem jeszcze na DKR. Co do klasy to się jeszcze muszę zastanowić. Jeśli faktycznie zbierze nas się fajna grupka to czeka nas dobra zabawa :).

@:Qeshua, monk jest swietny i tez wlasnie gralem nim w CBT, jedna zla wiadomosc... Asura Strike nie jest juz najmocniejszym skillem (nie w legend of the second), nie ma casta, ale za to duzy cd i maly dmg... smutne troche ;( monk jest tutaj takim fighterem bijącym z clawa (co dziwo tylko jednego).

Co do servera sam mysle ze jest postawiony w Malezji. Od 1 dnia CBT były ostre lagi, pod koniec tygodnia tylko czasami wiec server jest stabilny i trzeba go pochwalic bo juz na poczatku przybylo sporo osob i prawie kazdy z kanałow był na czerwono ;) Handel tutaj jest takze na wielki plus, na 16lvlu sprzedalem 2 dobre niebieskie karty, kazda po 10k w 10minut (w przyblizeniu). Szukam aktualnie jakiegos dobrego darmowego hostingu na forum, zobaczymy jak to będzie, do obt jest jeszcze troche czasu.

Właśnie jestem w trakcie tworzenia stronki/forum Gildii, jest to moja pierwsza wersja "alpha" na darmowym hostingu ^^.

A oto link do niej, prosilbym o wczesne rejestrowanie się i pomaganie w jej rozwinieciu ;) chodzi mi tylko aby bylo, czyste i latwe.

http://www.guildportal.com/Guild.aspx?GuildID=467299&TabID=4032382

Na dzień dzisiejszy jak i inne, cieszcie się i radujcie Świętami~!

Tutaj podaje wam moje stare forum o ro2 za czasów jak pojawiły się pierwsze wzmianki o reebocie RO2 Gates of the World...etc...może się przyda ;p

http://www.ro2lots.pun.pl

Igneel jak świetnie że się ujawniłeś z tym forum~! Jak widzisz, nie jestem super webmasterem, gdybyś mógł mi dać prawa Administratorskie byłoby wręcz super, albo chociaż zrobić kanał forum itd. Zaoszczedziloby mi to wiele czasu i wysilku xD

Spoko zarejestruj się tam to dam Ci Admina ^__^