Ragnarok Online 2 Legend of the second CBT

~WITAM SERDECZNIE~

.

Razem z małą grupką znajomch pragniemy stworzyć Gildię i poszerzyć populację Polskich graczy,

więc jeśli chcesz poexpić, porozmawiać, pośmiać się i dobrze zabawić to jest właśnie strzał w dziesiątke!

.

Już niedługo OCB Ragnaroka 2 Legend of the second!

`27.12.2012`

.

Jeśli już teraz masz ochotę się przyłączyć to pisz pod tematem lub skontaktuj się bezpośrednio!

.

Kanał ts itd w zależności od ilości osób grających i potrzeby - soon.

ro2.phorum.pl

http://kafra-otaku.guildlaunch.com

Nick:Rakesky

GG:12318178

Btw:Pomsł na nazwę!

Już teraz możesz się przydać i podać propozycję na nazwe Gildi, proponuję nie nazywać jej jakoś szczególnie Polsko

typu: POLSKA, ShinigamiPL, etc.

Moja propozycja na stań dzisiejszy to: KDR, Dark KDR, (taki hołd dla pierwszego Polskiego servera RO.

[EDIT]: już nieaktualne, nazwa Gildi to: FairyTail.

See You in game!

Brak mi foczek ;/

no aktualnie jest to jeszcze CBT wiec narazie planuje potestowac classy ale w OBT chetnie z wami pogram :]

7e3dc7c22a74a24ed51a9b1f4dbde778.png

Dopisz mnie pod tym nickiem a jak wyjdzie open beta lub full versja

to poda się nicki rzeczywiste ;) + jakbyśmy tworzyli własne forum

to chętnie wezme się za global moda/admina Pif.gif

Co do nazwy guildi nie będzie problemu jak będzie OBT ?? bo wiem nazwa FairyTail jest dość często i szybko zajmowana

Ja tez bym pograł ale kurde no mecze sie i nie moge zainstalowac gry tak zeby ruszyla...

Mam problem, a mianowicie odpala mi się launcher, klikam start, i w miejscu w ktĂłrym powinienem wpisać login i hasło wyskakuje mi coś takiego. Ktoś wie co z tym zrobić?

Mam problem, a mianowicie odpala mi się launcher, klikam start, i w miejscu w ktĂłrym powinienem wpisać login i hasło wyskakuje mi coś takiego. Ktoś wie co z tym zrobić?
Mam to samo

No to jest nas dwóch... ale to nie rozwiązuje problemu :<

a update zrobiliscie ?? dobrze jest uzywac tych manualnych..i jaki systemy macie bo ja przedchwila wlaczylem gre i nie mam zadnego takie problemu

Update zrobiony manual patchem. Windows 7 Ultimate x64.

hmm to dziwnie bo ja mam taki sam system i u mnie smiga jedynie musialem zmienic ustawienia regionalne na angieslki(singapur) bo mi wywalo przy ladowaniu postaci...a sprawdzaliscie na forum z gry czy nie ma tam jakiegos roziwazania

Jak zmienić ten region?

panel sterownia->Zegar, jezyk i region -> Region i jezyk -> Formaty i tutaj ustawiasz na angielski (Singapur)

Poczekajcie do jutrzejszej OB, zobaczymy co się da zrobić (: możliwe że PlayPark już znalazł rozwiązanie i jutro dostaniemy kolejnego pacza ^^, do tego czasu... cierpliwości :) Btw servery są włączone tylko do 19 więc i tak nic nie tracicie ;O

[Edit]:Nie sądze by na owtartej becie usuwali konta, gildie. FairyTail została oficjalnie przezemnie zajęta ^^, nawiasem mowiac to i tak liczą się ludzie w niej grający a nie sama nazwa ;)

Mały przedsmak: acol.jpg(najfajniejsze że tak jak w RO można dodawać własne emblemy Gildyjne ;)).

a cos zmienili z OBT bo miala byc dopiero 27 grudnia a druga sprawa jutro po CBT bedzie wipe serwerow czyli wszystkiego i postaci i pewnie tez guildi

No ja napewno bede pykac w OBT i pewnie sie do was przylacze planuje zrobic w OBT knight(tanka) wiec moze sie wam przydam chyba ze potrzeba healer to moge priesta zrobic bo sprawdzilem obie classy i obie mi sie podobaja :]

Nie słyszałem o żadnym wipe ;P skąd masz takie informacje? troche mi szkoda tego Akoliaty ;< By znów być czempionem zajmie mi to troche czasu ^^

Co do daty premiery to wydaje mi sie ze oni juz sami nie wiedza kiedy chca wydac RO2 ;/ juz sam nie wiem czy 27 czy 12 hmm...

bo normalnie po CBT zawsze jest wipe pozniej po OBT nie robia wipe i z tego co w grze ludzie pisali to tak samo ma byc tutaj

@up odpowiedz

Hey Asgardians!

The First English Ragnarok Online 2 Closed Beta Test Service is now open!

wiec jak widziesz napisane jest tutaj o CLOSED BETA TESTACH

a na tym obrazku masz napisane ze OPEN BETA TEST jest od 27 grudnia

484382_138711206280912_1163978713_n.jpg

Spoko zapytalem na FB jak to bedzie wygladac czy usuna konta czy tylko wyczyszcza postacie wiec wtedy bedziemy wiedziec czy bedzie wipe czy nie :]

region i zmian a jezyka

zastosowanie na win7 x64

http://img96.imagesh...beztytuucwr.jpg

a mi brak poringów co zbierają/kradną loot ;(

Brak mi foczek ;/

od 0:44 ;)

Niechcący zdublowałem, ale już zgłosiłem o sklejenie ;)

Mam to samo Czekam długo odpala się launcher, później start game i się zwiesza;/

bo dzisiaj kończy się CBT ale nie wiem o której dokładnie, a OB startuje 27 grudnia więc na razie nie zagracie.

BTW. z chęcią się do was dołączę ;)