Ragnarok online 2 zapytanie

Z tego co słyszałem 1 miała system reborn czy ktoś wie czy 2 bedzie miała system reborn bo chciałbym w taką gre zagrać w końcu. W kwestii wyjaśnienia system reborn polega na tym ze po osiagnieciu max cap poziomu mozemy odrodzic sie od 1 lvl ale z zachowanymi statystykami postaci ...

nie system reborn polegał na tym na 99/50 lvl zaczynałeś tak jakby robić nową postać ale nie do końca bo na przykład przy swordman gdzie na początku miałeś crusa i knighta to po rebornie robiłeś już paladyna i lord knight wiązało się to także z tym ze staty ci sie resetowały ale miałeś większe bonusy i większą liczbę punktów do rozdania no i itemki ci zostawały itp a i kończąc miałeś wtedy 99/70 lvl, później pojawił się renewal ale to najmniej grałem ale z tego co słyszałem to kończąc miałeś już 150/120 lvl jeśli dobrze pamiętam w RO2 na razie nic na ten temat nie słyszałem ale słyszałem ze niby na 50 lvl możesz wybrać którą stronę konwliktu light, dark albo zostać na neutral i to podobno wiąże się z różnica w skillach ale nie wiem czy to jest to do końca prawda :]

Z tego co słyszałem 1 miała system reborn czy ktoś wie czy 2 bedzie miała system reborn bo chciałbym w taką gre zagrać w końcu. W kwestii wyjaśnienia system reborn polega na tym ze po osiagnieciu max cap poziomu mozemy odrodzic sie od 1 lvl ale z zachowanymi statystykami postaci ...