Ragnarok Online 2

Witam,jak wygląda craft w RO 2 ? czy jest to na takiej zasadzie iż wybieramy subklase np Alchemist i rozwijamy ją poprzez zbieractwo ?

Czy można np levelować Alchemist i chef ?

wybierasz tylko jeden Job

a co do lvl to poprzez craft i zbieranie go lvl ogólnie bardzo podobnie jak w innych grach :]

..., kto zagra łapa w górę :), mnie tam wszystkie nowości zawiodły w tym roku, więc wrócę do starego dobrego grind festu

no ogólnie kilka polaków na pewno będzie grało nawet planujemy guildie stworzyć..

.pageBG1_zps7dc5f452.jpg

co sądzicie o grze Taern i kto z was w nia gra??

jak co to tutaj link zamieszczam jak ktoś chce ja sprawdzić bo fabuła fajna skoro wszystko po polsku .

Tylko jak to polska gra tez sa przekleństwa w niej :P

http://www.taern.pl/user/Nocc/

warn_ico.png
Warn za offtop. - crracked

Co do crafta, to jak się przedstawia na przykład blacksmith? Wiadomo coś czy można wycrafcić jakieś naprawdę dobre przedmioty, czy i tak najlepsze przedmioty będą dropić z MvP?

Jeżeli ktoś mi może odpowiedzieć na moje pytanko to będe wdzięczny... na czym polega ten RAngarok 2? Grind czy questy ? I dlaczego wszyscy ( bez obrazy) się nim podniecają ? Za gameplayu jakoś nie za bardzo mnie się podoba, więc jakie jest Wasze zdanie na ten temat?

no ogólnie jest grind i questy robisz tak jak ci się podoba...dlaczego się wszyscy podniecają ponieważ ro1 byla i jest nadal według osób które w nia graja bardzo fajna jak nie najlepsza gierka która wyszła a dwójkę jak grałem CBT przynajmniej według mnie zachowała ten klimat z ro1:]

krótkie pytanie, szybka odpowiedz. nadchodzaca open beta RO2 tj. europejska premiera? chodz mi o lokalizacje serwerów

Serwery są zlokalizowane w Azji (jeśli się nie mylę).

Jak myślicie RO2 to dobra odskocznia od wowa? W końcu jak można coś grać prawie 5 lat... ja już zaciągam. Jakby ktoś był zorientowany w tej grze to prosiłbym o kontakt 10032021 gg lub skype aaa bbb.

Witam,jak wygląda craft w RO 2 ? czy jest to na takiej zasadzie iż wybieramy subklase np Alchemist i rozwijamy ją poprzez zbieractwo ?

Czy można np levelować Alchemist i chef ?