Witajcie, szukam kilku osób którzy mieliby ochotę na wspólne questy i dungeony oraz miłą atmosferę na ts3
gra mało popularna jednak kilka lat temu bardzo przypadła mi do gustu, posiadam na warp portalu 2 wymaksowane postacie którymi mógłbym pomagać oraz chciałbym także rozpocząć przygodę od nowa : ) o kontakt proszę w tym temacie, siema!
Ragnarok online 2
Cześć wysłałem Ci wiadomość na pw.
Witam, chętnie zagram z Wami. Ściągam własnie grę, kiedyś chwilkę w nią grałem ale samemu nie chciało mi się grać. Pracuje na 4 zmiany więc mój czas grania jest różny
Witajcie, szukam kilku osób którzy mieliby ochotę na wspólne questy i dungeony oraz miłą atmosferę na ts3 gra mało popularna jednak kilka lat temu bardzo przypadła mi do gustu, posiadam na warp portalu 2 wymaksowane postacie którymi mógłbym pomagać oraz chciałbym także rozpocząć przygodę od nowa : ) o kontakt proszę w tym temacie, siema!
z tego co piszesz znasz tą grę dobrze więc miałbym kogo pytać się o porady bo mój angielski jest dość słaby jestem tych czasów kiedy jedynym językiem w szkołach był rosyjski
właśnie pograliśmy trochę i wszystko się mega, mega zmieniło, od początku dostajemy masę exp boostów i innych nowości przez co rozgrywka jest na maksa chaotyczna, ceny w ah są bardzo wysokie, trochę zniechęca lecz próbujemy grindować do osiągnięcia drugiej klasy postaci.
Edit: tutaj masz linka do fixa problemu który na pewno Ci się przytrafi po zainstalowaniu:
plik trzeba wkleić do folderu z datą po instalacji i gra powinna się odpalić.
Właśnie nie miałem problemu po odpaleniu gry mam pytanie ma znaczenie jaką rasą się gra żeby zwami grać??
witam moj nick fafnirr szukam graczy w ro2 chetnie bym pogral z polakami
ragnarok jest po polsku ? jaki to typ gry
mmorpg i po angielsku
nie ma tlumaczenia na polski
Witajcie, szukam kilku osób którzy mieliby ochotę na wspólne questy i dungeony oraz miłą atmosferę na ts3
gra mało popularna jednak kilka lat temu bardzo przypadła mi do gustu, posiadam na warp portalu 2 wymaksowane postacie którymi mógłbym pomagać oraz chciałbym także rozpocząć przygodę od nowa : ) o kontakt proszę w tym temacie, siema!