Hmm... Czy Ragnarok Online to jest gra typu 2D czy 3D? Jak myślicie? Ale zacznę i odbiegnę pierw od tematu, bo nie tylko chodziło mi o to aby wyjaśnić czy to jest gra 2D czy 3D.
Otóż pewnie nie wielu z was zna tą grę nawet nie ma tu własnego poddziału, ale powinna mieć bo jest to klasyka MMORPG, może tylko ja tak uważam? Co umożliwia nam Ragnarok Online? Przede wszystkim dobrą zabawę i radość z grania, gdy zdobędziesz swój wymarzony ekwipunek, np. Valkyria Shield, Armor. Nie mogę na pewno ominąć czegoś z czego chyba najbardziej słynie RO, słynie ono chyba głównie z War of Emperium, niektórym wyjaśnię co to jest, jest to walka o emperium jakby tu inaczej to nazwać hmm tak! jest to walka o zamek! Walka o zamek różnych gildii, które szykują się na ten moment już od paru dni, po to właśnie zbierają Yggdrasill Berry, Mastel Fruit, Poty, dobry ekwipunek, po to rozdawają jak najlepiej swoje staty i skille. RO ma jeszcze więcej swoich atrakcji, takich jak na przykład Pety(swoje zwierzaczki). Tak, chyba już za bardzo nie będę odchodził od tematu i zajmę się tym czym miałem się zając,
No więc tak co tu miałem napisać... A no właśnie jak sądzicie czy Ragnarok Online to gra 2D czy 3D, ja bym powiedział, że to jest takie pół na pół, trochę tego a trochę tego. Przecież wygląda to jak 3D, ale się mylisz, że to tak wygląda ponieważ teren jest zrobiony tylko w 3D, a postać i potwory itp... są zrobione w 2D. Więc co ja tu będę wyjaśniał tak jak napisałem jest to pół na pół, ale mógłbym to oryginalniej nazwać na przykład 2,5D,o tak! To jest dobre. Więc doszliśmy do wniosku, że jest to gra typu 2,5D. Co tu więcej opowiadać, artykuł napisałem z nudów.