Ragnarok Online>AppleSeed (serwer europejski rate 1/1/1)

Namiary na mumble każdy chętny dostanie już w grze, wystarczy zgłosić się do jednego z członków gilgii wymienionych na początku tematu :)

Jakbyś nie mógł na PW napisać... Ja chce wejść, pogadać, dowiedzieć się jak to teraz w RO wygląda.

Ja chętnie z wami pogram, mam tam postać z kiedyś. Tylko pytanie, jakaś solucja na te ogromne lagi?

Cześć, nie miałem zamiaru wrać do RO zwłaszcza na globala, ale wydaje mi się, że wasza gildia miała powiązania z nieistniejącym już od dawna RoCity. A jako, że to moja jeden moich pierwszych serwerów na jakim grałem i z którego w sumie mam najlepsze wspomnienia, chętnie bym do was dołączył.

Chce wrócić do Ragnaroka. Czy macie jakieś konkretne klasy. które potrzebujecie?

Myślę że najbardziej potrzeba nam Profesorów i Priestów choć Wizzardzi też by się przydali :]

Myślę że najbardziej potrzeba nam Profesorów i Priestów choć Wizzardzi też by się przydali :]

Również chętnie wrócę - już pobieram. Jednak grałem tylko raz na serwerze prywatnym z małym expem i pamiętam jak expiłem na tych kwiatach co stoją w miejscu moim archerem :X Dajcie namiary :)

Grałem w tą grę od 2002 roku ponad 10lat.

Ostatnio na globalu kilka lat temu. Sura lvl 118.

Potem przestałem bo nie było fajnej ekipy.

Widziałem że potrzebujecie priest ów. A czy np. coś z merchanta albo mage też potrzebujecie?

Hej, sam chętnie dołącze grałem w RO kilka ładnych lat głównie HP/ HW / Champ , ale myślę nad wizz/prof albo bard? co jest najbardziej potrzebne ? o priesta się boje że z expem będzie problem :/ chociaż Hp to byłem mega dobrym emp defenderem :).

Pozdro !

To równie bardzo potrzebujemy HW czy Profa :] Nie ma problemu przyjmiemy każdego rodaka :] Z czasem utworzy się nas mega ekipa :] Już mamy 50osób :] Oby tak dalej :D

To równie bardzo potrzebujemy HW czy Profa :] Nie ma problemu przyjmiemy każdego rodaka :] Z czasem utworzy się nas mega ekipa :] Już mamy 50osób :] Oby tak dalej

ziomens i still waiting on more info:<

a czemu nie chcecie grac na RO2 tylko gracie na tym starym.

nie ten klimat?

nigdy nie gralem ale pobieram zobaczyc

RO2 TO fail, prawdziwy Ragnarok 2 to bedzie Tree of Savior ale to dopiero w 2016 roku ;)

Super ludzie w gildii, sam gram ale chwilowo przerwa bo sporo spraw na glowie ale wracam jutro !

RO2 TO fail, prawdziwy Ragnarok 2 to bedzie Tree of Savior ale to dopiero w 2016 roku Super ludzie w gildii, sam gram ale chwilowo przerwa bo sporo spraw na glowie ale wracam jutro !

Popieram przedmówcę,

RO2 - to słaba gra... i jak każdy fan również czekam na Tree of Savior - byle serwer stał w EU ! :)

Bo że tak to ujmę RO (to pierwsze) daje nam taki smaczek z czasów dzieciństwa ;P Jak kto woli, my gramy na RO (starym) i nie zamierzamy tego zmieniać :]

Ktoś zna sposób na te lagi ? Chętnie bym zagrał, ale odstraszają mnie strasznie.

Właśnie też miałem się o te lagi zapytać bo to strasznie uproczywe, widziałem nie jeden serwer lepiej prosperujący niż ten global.

yo, grałem w Ro lata temu też :) jak by co pobieram clienta aktualnie i pewnie zaczne grać , osobiście to assasin mi się widzi ale moge pograc tym co potrzebne priest/mage

:) dajcie znać :P