[Ragnarok Online] Gildia Feel The Pain

Witam.

Mam przyjemność zaproszenia was do wspólnej gry w moje ukochane mmorpg, mianowicie Ragnarok Online.

Razem z dwójką mych towarzyszy założyliśmy gildię o nazwie :

FEEL THE PAIN

Na razie jesteśmy gildią nastawioną na social PvE, ale z czasem zamierzamy podbić parę zamków podczas War of Emperium.

Od chętnych graczy nie wymagamy żadnego doświadczenia. Wystarczą jedynie chęci do gry. Na wszelkie pytania jesteśmy w stanie wam odpowiedzieć i doradzić.

Zapraszam na Ragnarok Online (www.playragnarok.com)

W grze można nas spotkać pod nickname:

-Shonen Jump

-Malutka

-Khalim Avenger.

Cała nasza trójka posiada wieloletnie doświadczenie i jesteśmy dobrze zaznajomieni ze światem Ragnarok Online.

Posiadamy własny kanał na serverze Teamspeak 3.

Gra oferuje wspaniałe krajobrazy w klimacie anime. Szybkie, ciekawe skille, wiele klas postaci, a co za tym wszystkim idzie dynamiczną i wciągającą walkę.

Zapraszam wszystkich. Więcej informacji można uzyskać także pod moim numerem GG : 26032012.

@edit

Chciałem dodać też emblemat gildii niestety żaden format nie jest obsługiwany przez forum xD

Ja chętnie zagram. Grę już pobieram. Nie grałem w nią jeszcze i chętnie zobaczę co am do zaoferowania. Proszę pisać na priv lub gg.

@bump.

Dodam jeszcze, że server ma system dynamicznych daily Questów to jest szybko się nie nudzą ;]

Witam.

Mam przyjemność zaproszenia was do wspólnej gry w moje ukochane mmorpg, mianowicie Ragnarok Online.

Razem z dwójką mych towarzyszy założyliśmy gildię o nazwie :

FEEL THE PAIN

Na razie jesteśmy gildią nastawioną na social PvE, ale z czasem zamierzamy podbić parę zamków podczas War of Emperium.

Od chętnych graczy nie wymagamy żadnego doświadczenia. Wystarczą jedynie chęci do gry. Na wszelkie pytania jesteśmy w stanie wam odpowiedzieć i doradzić.

Zapraszam na Ragnarok Online (www.playragnarok.com)

W grze można nas spotkać pod nickname:

-Shonen Jump

-Malutka

-Khalim Avenger.

Cała nasza trójka posiada wieloletnie doświadczenie i jesteśmy dobrze zaznajomieni ze światem Ragnarok Online.

Posiadamy własny kanał na serverze Teamspeak 3.

Gra oferuje wspaniałe krajobrazy w klimacie anime. Szybkie, ciekawe skille, wiele klas postaci, a co za tym wszystkim idzie dynamiczną i wciągającą walkę.

Zapraszam wszystkich. Więcej informacji można uzyskać także pod moim numerem GG : 26032012.

@edit

Chciałem dodać też emblemat gildii niestety żaden format nie jest obsługiwany przez forum xD