Ragnarok Online> Gildia: Legiony Polski (europejski serwer rate 1/1/1)

Witam!

Od jakiegoś czasu w jednym z tematów na temat Ragnarok Online przybywają nowe posty od ludzi chętnych zagrać na serwerze www.ragnarokeurope.com

Dzięki tamtemu tematowi zebrało się około 10osób grających w czasie obecnym dosyć aktywnie, w samej grze następne 5osób.

Dziś powstała gildia Legiony Polski, poznacie nas po emblemacie flagi Polski z białym orłem w koronie.

Aktualnie do gildii należą:

Kangs / KangPL

Barans

Sentiel

Dołączył także Jakub a w najbliższym czasie prawdopodobnie dołączy Grzech, Tadeusz, XxKwiatekxX, Pejo i być może kilku innych gdy nabiorą chęci do dłuższej przygody z Ragnarok'iem.

Po za tym zapraszamy w nasze szeregi chętnych :)

W sprawie dostania się do gildii proszę pisać tu na forum nick postaci którą się chce dołączyć oraz lvl i profesje.

Pozdrawiamy i zapraszamy!

Legiony Polski

A macie Tsa i czy pomagacie nowym ?

TS będzie założony gdy gildia rozwinie skrzydła choć można się dogadać z graczami jeśli ktoś chętny pograć i pogadać na TS. Tak, jak najbardziej :) Nowi gracze mają od nas zawsze jakieś itemy na start i trochę kasy oraz pomoc przy robieniu questów na profesje :) Wymagamy jedynie systematycznego grania w miarę możliwości. Jeśli jesteś zainteresowany i zaczynasz grę, zapraszamy B)

Hej, miałem mały poślizg ze względu na sylwestra i takie tam, ale właśnie patchuje klienta, więc możecie liczyć Preja w szeregach :)

Gram z wami, nick w grze Aranisus, Acolyte 33lvl.

Mnie też 2 dni nie było ze względu na sylwestra + dzień leczenia ;) Czekam na spotkanie w grze :)

Właśnie ściagam Ragnaroka, grałem kiedyś ale przestałem bo nie było z kim. Posiadam Thiefa na około 30 lvlu. TS3 jest.

Więc zapraszamy do wspólnej zabawy tym bardziej jeśli zamierzasz zostać z nami na długo ^_^

Zapraszamy Zaprasamy :D :D zaprszać kogo się da :)

Hej :P Jeżeli jeszcze aktualne to ja chętnie się przyłącze do ekipy ; ) tylko, że jestem kompletnie zielony w RO ;x i będę dopiero zaczynać swoją przygodę z tą grą.

Pewnie że aktualne :D Jest nas już 13osób a gildia ma jeszcze 1 poziom bo tak szybko przybywacie, ale to dobrze :lol: Gdy miejsca się skończą ruszy druga, sojusznicza gildia jeśli nie zdążymy podnieść poziomu obecnej :) Zapraszam i pozdrawiam ;)

Ok Sciagam Rangnaroka macie juz jakeigos tsa ?

Chłopaki w gildii mają TS'a więc z nimi będziesz się mógł dogadać o szczegółach w tej sprawie ;) Dobijam dziś do 99lvl więc wezme na siebie max % taxa by podnieść poziom gildii i móc rekrutować więcej nowo przybyłych :D Zapraszam!

a macie zamiar isc na Europejski? czy zostajecei na tym ja wbije za jakies chyba 2h bo to sie strasznie dlugo sciaga ;p

Gramy na europejskim :)

Aktualne? Są jakieś miejsca?

Z racji iż gildia się rozrasta a miejsca ubywa został nałożony TAX na rzecz gildii w wysokości 5% na wszystkich członków (dla chętnych więcej).

Rangi w gildii:

Wszechmocny - lider gildii, współzałożyciel, członek rady

Niekwestionowany - współzałożyciel gildii, członek rady

Lord - członek rady, bardzo wytrwały gracz

Szlachta - zasłużony dla gildii, wytrwały gracz

Adept - ponad 80lvl

Rekrut - każdy nowo przybły do gildii

Rekrutacja będzie teraz przebiegała w ten sposów:

- Chętny zostanie dodany do znajomych w grze w celu przyszłego przyjęcia do czasu podniesienia poziomu gildii.

- Przyjmujemy już tylko aktywnych graczy by uniknąć zajmowania miejsc w gildii przez graczy "ze słomianym zapałem".

- W celu wstąpienia w nasze szeregi pisać tu na forum, na numer gg lub w grze na nick'i Kangs, Barans, Sentiel, Aranisus, Grzech.

Obecnie w gildii są:

Kangs

Barans

Sentiel

Aranisus

Pejo

Grzech

PROcederPL

Tadeusz

Jakub

Marzenia

AryaPL

JaskierPL

Orcio

Vorth

Orsha

Angven

HydeStar

Mayoree

Gips

Pozdrawiamy i zapraszamy!

Legiony Polski

Legiony Polski juz czuje ta moc. Wlasnie patchuje klienta i wkraczam do gry.

Dziś dobiliśmy 4poziom gildii więc jest dla Ciebie miejsce B) Mam nadzieje że wytrwasz. Zapraszamy!

Pierwsza trójka w gildii po rebornie (ja, Grzech i Marzenia):

http://basowybaranek.wrzuta.pl/obraz/41HaASERStu/screenchaos016

Gildia na najwyższym poziomie, rodzinna atmosfera, wiele pomocnych osób.

Zapraszamy!