Ragnarok Online Pre-Renewal oldschool Ro

Witam chciałem zachęcić graczy (starych jak i nowych) do wspólnej zabawy na serwerze http://oldschool-ro.de

Mamy Polską gildię, która się rozwija i chcemy zacząć aktywnie brać udział na WoE

Więcej informacji na gg:3820550 lub tutaj na forum

Pozdrawiam

Specyfikacja:

Information

Rates: 7x/7x/7x

Party: Share 20 Level between +10% Exp ea. Member

Highest Classes: Second Job Classes

Maintown: Payon

Max. Level: 99 Base | 50 Job

Max. Aspd: 190

Backups: Every Monday

Episode: 8.2

Spawns: Old Monster Spawns

Cash Shop: No Pay to win!

emp.pngWar of Emperium

Sunday: 19.00 - 20.00 (GMT +2)

Wednesday: 20.00 - 21.00 (GMT +2)

PEAK TIME: 180graczy

Czy taki swiezaczek, jak ja, ktory nigdy nie gral w Ro ma co u Was szukac ?:>

Ja bardzo chętnie bym dołączył lecz nie wiem jak wygląa gra na pre-Renewalu, grałem tylko na globalu 76 Assasin i 88 Ninja. Jakich klas potrzebujecie bo nie wiem kogo wybrać?

Każdy da radę ;) Oczywiście ja sam w miare możliwości pomogę i myślę że w gildii ludzie również. Na razie nie nastawiamy się na zapotrzebowanie klas. Grasz tym na co masz ochotę ;)

A masz może dostęp do jakiejś strony z klasami z pre-renewal?

@EDIT

Dobra już mam :). Grę ściągnę bliżej weekendu gdyż trochę nauki mam na tygodniu :). Będę grał prawdopodobnie Bardem :).

Super mnie pewnie przez weekend nie będzie ale ludzie z gildii bedą :)

GhostsOfIscariote nazwa gildi kazdy w niej ma mozliwosc zapraszania :) Głównie w Payon można spotkać

Nie chce wyjść na wredotę, ani propagować postów, które miałyby kogoś zniechęcać, ale to już chyba z trzecia próba wystartowania na starym RO1.

Pamiętam, że próbowaliście na EU-ro. Sam też z wami pograłem, ale była stypa. Może czas już odpuścić :)?

Ragnarok lata świetności ma już za sobą nie licząc azjatyckich serverów i 1 amerykańsko/europejskeigo priva (Talon RO)

Także powodzonka i oby się wam udało, ale do wszystkim chętnym radziłbym podejść z dystansem.

Może wpadnę . Jak sie gildia zowie i są tam jakieś znajome twarze z kdru czy foczek ?

raczej wątpie, znajomy tam gra i stypy nie ma, więc ekipa tam istnieje tylko jest opcja ją powiększyć, o czym tutaj autor informuje

Od dzisiaj wieczora jestem dostępny :) Więc zapraszam do pisania ^^

Kusząca oferta w szczególności ze nie ma upperow:P Może by tak zrobić znów vit wizza :P

Ja mam na razie problemy z pobraniem bo szwankuje mi coś internet i ściąganie z prędkością 60 kb/s jakoś mnie nie przekonuje, skołuje sobie instalkę od jakiegoś kolegi i dopiero dołączę. Pozdrawiam!

Ale niestety gildia do której dołączyłem niezbyt aktywna ostatnio :) Wiec chętnie znajde towarzyszy do grania :P Na razie juz 4 dzień na Tharach :P

Świeży screen z WoE :)

Dzisiaj peak na WoE 330+ około 30-40 vendów.

http://img.5cm.ru/view/i0/bMWe.jpgbMWe.jpg

ostatnio mnie po 5 latach nabrała chęć zagrania, zainstalowałem -> miałem lagi na serwerze -> odinstalowałem -> zainstalowałem ro2 -> pograłem dłużej -> odinstalowałem -> dalej mam chęć grania w ro1 :/

Gracie jeszcze?

Ja gram, ale polaków nie spotykam :)

Ja ciągle szukam ekwipunku i kart. Póki co mój dorobek to: 2 thary / 3 hydry / 2 vadony / 5 cornusów / 2 obeaune / 3 kukre / 1 mantis ;P Więc coraz bliżej WoE. Jak coś można mnie łapać od 18 do 24

Nick: SyusukeFuji or Lamia Loveless

Dodam WoE Video ;P

Hellmix :-

Deathwatch :-

Witam chciałem zachęcić graczy (starych jak i nowych) do wspólnej zabawy na serwerze http://oldschool-ro.de

Mamy Polską gildię, która się rozwija i chcemy zacząć aktywnie brać udział na WoE

Więcej informacji na gg:3820550 lub tutaj na forum

Pozdrawiam

Specyfikacja:

Information

Rates: 7x/7x/7x

Party: Share 20 Level between +10% Exp ea. Member

Highest Classes: Second Job Classes

Maintown: Payon

Max. Level: 99 Base | 50 Job

Max. Aspd: 190

Backups: Every Monday

Episode: 8.2