PS Jest na tym serwerze Kageru i Oboro ?
Tak, jest.
PS Jest na tym serwerze Kageru i Oboro ?
Tak, jest.
Ok, czyli za jakąś godzinkę w grze zjawi się nowy ninja ;p
Ja jak coś gram priestem jest w ogóle jakieś resetowanie skilli może? bo pewnie źle porozdaję na początku xD
Ja jak coś gram priestem jest w ogóle jakieś resetowanie skilli może? bo pewnie źle porozdaję na początku xD
Tak, jest.
Do tego bardzo tanie, o dziwo. 5k za reset statów lub skilli, albo 9k oba.
Siemka.
Wbiję z bratem jak tylko ściągniemy clienta. Dawno nie graliśmy a grało się kiedyś... oj graało
Klasa: co mi tam przyjdzie do głowy przy tworzeniu postaci xD
Ja jednak nie dam rady już dzisiaj wbić, ale jutro nadrobię
Nie ma sprawy Impacto!!
Jest nas już 6: ja, Takeshisama, Kiru, Yannake, HummingBird i Kasztelan. Każdy z nas może przyjmować więc myślę, że z invem nie powinno być już problemów;)
Fajnie już się zebrało nawet sporo ludzi
to można expić !
Postać zrobiona. Nick: Tosia
jeszcze ja! postać Mirabelka albo Orchidea mam powyżej 40 lvl i nabitą kolejną klasę
jeszcze ja! postać Mirabelka albo Orchidea mam powyżej 40 lvl i nabitą kolejną klasę
Nie wiem czy jest jeszcze sens grania na tym serwerze, większość odeszła, a serwer widocznie upada już. Liczba osób online waha się przy 80 graczach.
Hejka!
Ostatnio zacząłem grać na serwerze OriginalRO, który bardzo przypomina iRO i szukam osób, które chętne były by razem pograć. Serwer jest bardzo przyjazny i szybko się rozwija (stoi od końca sierpnai 2013).
Przyznam się, że mam ochotę stworzyć dobrą polską ekipę na serwie, ale jestem prawie jedynym Polakiem aktywnie tam grającym;/ Z tym zamysłem postawiłem już gildie (Witchers się nazywa), tylko brakuje członków.
Jakby ktoś był chętny to piszcie tutaj, na forum OriginalRO, albo już w grze - znajdziecie mnie pod nickiem Marmorik.
Pozdro