Ragnarok Online - szukam ludzi!

PS Jest na tym serwerze Kageru i Oboro ?

Tak, jest.

Ok, czyli za jakąś godzinkę w grze zjawi się nowy ninja ;p

Ja jak coś gram priestem :D jest w ogóle jakieś resetowanie skilli może? bo pewnie źle porozdaję na początku xD

Ja jak coś gram priestem jest w ogóle jakieś resetowanie skilli może? bo pewnie źle porozdaję na początku xD

Tak, jest. :D

Do tego bardzo tanie, o dziwo. 5k za reset statów lub skilli, albo 9k oba.

Siemka.

Wbiję z bratem jak tylko ściągniemy clienta. Dawno nie graliśmy a grało się kiedyś... oj graało :P

Klasa: co mi tam przyjdzie do głowy przy tworzeniu postaci xD

Ja jednak nie dam rady już dzisiaj wbić, ale jutro nadrobię :P

Nie ma sprawy Impacto!!

Jest nas już 6: ja, Takeshisama, Kiru, Yannake, HummingBird i Kasztelan. Każdy z nas może przyjmować więc myślę, że z invem nie powinno być już problemów;)

Fajnie :D już się zebrało nawet sporo ludzi :D to można expić !

Postać zrobiona. Nick: Tosia

jeszcze ja! postać Mirabelka albo Orchidea :) mam powyżej 40 lvl i nabitą kolejną klasę

jeszcze ja! postać Mirabelka albo Orchidea mam powyżej 40 lvl i nabitą kolejną klasę

Nie wiem czy jest jeszcze sens grania na tym serwerze, większość odeszła, a serwer widocznie upada już. Liczba osób online waha się przy 80 graczach. :P

Hejka!

Ostatnio zacząłem grać na serwerze OriginalRO, który bardzo przypomina iRO i szukam osób, które chętne były by razem pograć. Serwer jest bardzo przyjazny i szybko się rozwija (stoi od końca sierpnai 2013).

Przyznam się, że mam ochotę stworzyć dobrą polską ekipę na serwie, ale jestem prawie jedynym Polakiem aktywnie tam grającym;/ Z tym zamysłem postawiłem już gildie (Witchers się nazywa), tylko brakuje członków.

Jakby ktoś był chętny to piszcie tutaj, na forum OriginalRO, albo już w grze - znajdziecie mnie pod nickiem Marmorik.

Pozdro