Ragnarok Online - szukam ludzi!

Hejka!

Ostatnio zacząłem grać na serwerze OriginalRO, który bardzo przypomina iRO i szukam osób, które chętne były by razem pograć. Serwer jest bardzo przyjazny i szybko się rozwija (stoi od końca sierpnai 2013).

Przyznam się, że mam ochotę stworzyć dobrą polską ekipę na serwie, ale jestem prawie jedynym Polakiem aktywnie tam grającym;/ Z tym zamysłem postawiłem już gildie (Witchers się nazywa), tylko brakuje członków.

Jakby ktoś był chętny to piszcie tutaj, na forum OriginalRO, albo już w grze - znajdziecie mnie pod nickiem Marmorik.

Pozdro

Cześć.

Ja w sumie mogę pograć chętnie, nie 24/7, ale od czasu do czasu.

Jak ktoś jest leniwy jak ja to macie link do strony, dokładniej do info serwera - tutaj.

Ogólnie będziecie grali PvE czy PvP(WoE) bardziej? Ja ssam dropsy w PvP, bo nigdy nie lubiłem walczyć przeciwko innym. Jak PvP to i tak mogę zagrać, ale najpierw musiałby mnie ktoś podszkolić.

trzecie klasy - bleh :< a tak fajnie wyglądał serwierek

Narazie jestem sam, więc chcę grać cokolwiek i z kimkolwiek:D Planu tak więc nie ma, chociaż dobrze by było i jedno i 2 robić - WoE narazie jest ograniczone do 1 zamku, bo za mało ludzi jest, więc tutaj narazie się poszaleć nie da;)

3 klasy mają swój klimat - a dla mnie to nowość bo ostatni raz grałem w RO jakieś 6 lat temu ;D

@Takeshi - To poszukaj mnie w grze, albo ja Ciebie poszukam jak dasz nick;) Z tym, że nie 24/7 to luzik - też tak nie gram.

PS: często AFcze w Pronterze na boku, to można zostawić nick w chat roomie - jak wrócę to się na pewno odezwę;)

Trudno Cię spotkać, tzn. ja mam trudności wejścia w tym samym momencie co Ty, jbc mój nick to "Takeshisama".

Też chętnie pogram :D

Takeshi mnie już znalazł:D

Jakby mnie nie było to jeszcze szukajcie nicków: Takeshisama i HummingBird, oni również mogą przyjmować do gildii ;)

A macie jakiś TS może?

Nie jeszcze nie mamy. Myślę, że założyć będzie trzeba, albo z Raid Call'a będziemy korzystać :) To kwestia dogadania się tylko.

Mała poprawka: Takeshi ma TS'a więc na początku z jego będziemy korzystać najprawdopodobniej ;)

To spoko ja jutro ściągnę i się dołączę :P w ogóle gra ktoś oprócz was?

Pytasz o Polaków czy w ogóle? ;D W ogóle to tak (młody serwer więc populacja od 150 w góre), Polaków to nie spotkałem nikogo oprócz nas ;)

To zostawcie namiary na TS, jak wrócę z pracy to się dogadamy :D

Z chęcią bym z wami pograł, ale nie lepiej zagrać na TalonRO, albo na oficjalnym europejskim ? Talon jest jednym z największych low rate serwerów ( średnio 1,5k ludzi online ) i bez 3rd class ( niektórzy ich nie lubią, dla mnie są obojętne ) .

Może też z wami pykne D

A kim gracie koledzy?

Ja chyba będe Monkiem :D

Ja mogę się dołączyć, ale pierwszy raz będę grał w RO. Nie miałem jeszcze okazji przetestować tej gry. Jeśli pomoglibyście mi, to mógłbym zagrać.

Marmorik gra Maestro, ja również będę, HummingBird - Royal Guard, a kolega Shizma - Rune Knight, choć go jeszcze nie spotkałem.

Co do TS'a: 5.231.64.211, do pokoju hasło "lemon". btw. ogólnie to uważajcie bo tam dziwni ludzie czasami są(w innych pokojach). /lol

@Kasztelan specjalnie nie chcę grać na Talonie bo nie ma renewala, czyli 3 klas, poza tym jest to stary serwer i jest już w pełni ukształtowany, a ten jest świeżutki i to dlatego ten wybrałem. Co do oryginala hmm, jakoś mi się nie widzi na 1/1/1 ratach expić - więc też odpada.

@Tengu - to bardzo nam miło. I jak najbardziej Sura się przyda, z resztą jak każda klasa :D

@easyStyle - nie ma problemu, każdy pomoże tak jak będzie umiał lub mógł - z resztą to tylko gra, żadnej większej filozofii w niej nie ma :D

No ja w sumie też nie mam za dużego doświadczenia grałem chwilę właśnie na wspomnianym TalonRO.

Skoro już tak uparliście się na ten OriginalRO to nic nie szkodzi żeby jakiś nowy Warlock, Royal Guardian, czy Guilotine Cross do was dołączył ;p To teraz tylko ściągnąć klienta.

PS Jest na tym serwerze Kageru i Oboro ?