Ragnarok Online!

Witam, miło mi was wszystkich gościć.

Nie wiem czy obiło się wam o uszy, ale IRO od jakiegoś czasu jest serwerem na którym możemy grać bezpłatnie (chodzi tutaj o zniesienie abonamentu). Wiem że swojego czasu mnóstwo ludzi grało w RO to na KDR, to na ROCity, i paru innych, ale to były tylko priv, teraz moi drodzy mamy możliwość pogrania na oficjalnym z full 3rd itp.

I tutaj rodzi się moje pytanie, czy byliby chętni do stworzenia polskiej gildii właśnie na IRO? Nie wiem może już takowa gildia jest. Chodzi jednak o połączenie nas w jedność, w końcu w jedności siła !

Pozdrawiam!

Ja chętnie zagram w RO, jak stworzycie gildie to chętnie do niej dołączę ;)

No to serdecznie zapraszam! :) Sam niedawno zacząłem grać na tym serwerze, także kto wie, może jeszcze mnie dogonisz, lub i przegonisz ;)

na valkyrie się nie opłaca grać bo większość ludzi już ma endgame i chodzą only woe do tego jest masa botów i ping wynikający z odległości od serwera też daje się odczuć zwłaszcza przy healowaniu i waleniu lexa do tego na serwerze jest monopol jeśli chodzi o gildie liczą się może 2-3 do których i tak ciężko się dostać.

ja bym mogł sprobowac zaczac grac:) prosze dac znac na gg

Już przeszedł na F2P? No to gramy!

Ja bardzo chętnie. Grałem tam trochę.. sam. Straaaasznie długo się expi :D A może zagramy na jakimś low rate private server ? Tutaj jest najlepsza strona z serwerami : Here

Ja bardzo chętnie. Grałem tam trochę.. sam. Straaaasznie długo się expi A może zagramy na jakimś low rate private server ? Tutaj jest najlepsza strona z serwerami : Here

Też zawsze korzystam z RMS'a Problem z priv'ami jest taki że gra na nich góra 200 osób.

BTW, ja raczej preferuje Mid rate'y. Polecam Lumina RO

Iraasta, odpisuj mi na priwach albo wejdź na gadu gadu :D No to może wejdziemy na Lumine ? Ja bardzooooo chętnie. Jaki rate ? Są 3rd ? Trochę informacji nam sprzedaj :D

Tak więc. Okazało się, że kilku moich znajomych gra na serwerze Mid arate zwanym Intense. Więc może tam zaczniemy grać ? Ja już tam gram, mam Priesta z lvl 70 ok. i ciągle rośnie :D Piszcie swoje spostrzeżenia. Link do serwera: http://www.register.intense-ro.net/

Ja też chętnie zagram, aktualnie zaczynam na tym samym servie co Aeth

Ja bardzo chętnie. Grałem tam trochę.. sam. Straaaasznie długo się expi A może zagramy na jakimś low rate private server ? Tutaj jest najlepsza strona z serwerami : Here

chyba nie ogarniasz ro w 3 dni 88 na valkyrie tylko trzeba wiedzieć jak expić(unikać botów) bo teraz nie tak jak 5 lat temu że farma moba(chociaż można i soile kopiować chociaż nei wiem czy to się jeszcze tak opłaca jak kiedyś) i 80+ rachel i jazda xD teraz hunter questy i jak się ogarnia to muki->frilldory->gatory w comodo-> abbys lake/magma full party (hunter questy te na zabijanie 50/100/150/200 każde zabicie zalicza na party) powiem jeszcze tylko że na 83 za 200 mobów w abbys ponad 4kk expa (nie wliczam expa za zabijanie mobów w pt na share bo takowe nie musi być)

a priv nie polecam bo teraz duże gildie takie jak nabz/amnesia czy nightfall to raczej wbiją na start pograją 2 miechy i koniec a i nie patrzcie na liczniki bo standard to 3k osób na liczniku a w grze 500 a reszta merchanty.

#EDIT

co do 3rd to gl & hf skille random polecam poczytać forum eatheny(emulator na którym stawiane sąprivy do ro) i zobaczyć że wszystkie 3rd które są na privach to jest głupota i większość skilli nie działa poprawnie co oznacza że 3rd na priv to tylko sprite który możesz sobie podmienić na każdym serwerze.

Witam, miło mi was wszystkich gościć.

Nie wiem czy obiło się wam o uszy, ale IRO od jakiegoś czasu jest serwerem na którym możemy grać bezpłatnie (chodzi tutaj o zniesienie abonamentu). Wiem że swojego czasu mnóstwo ludzi grało w RO to na KDR, to na ROCity, i paru innych, ale to były tylko priv, teraz moi drodzy mamy możliwość pogrania na oficjalnym z full 3rd itp.

I tutaj rodzi się moje pytanie, czy byliby chętni do stworzenia polskiej gildii właśnie na IRO? Nie wiem może już takowa gildia jest. Chodzi jednak o połączenie nas w jedność, w końcu w jedności siła !

Pozdrawiam!