Ragnarok Online

Chciałem złożyć wszystkim życzyć zdrowia i radości oraz dużej ilości pieniążków. A dodatkowo zaprosić do współnej gry na serwerze Ymir. Pozdrawiam :)

co wszyscy widzą w tej grze ?

Ja niestety w nowym mieszkaniu mam za duże lagi i nawet na ymir nie daję rady grać. Konto można kupić za 15zł tutaj w targowisku (ma vip^^ )

Nowe zmiany :

A few updates this week.

April Lucky Pack is here until 4/25 300pts (items inside may change up to maintenance time)

Lucky Crate until 4/25 1400pts comes with 5 Lucky Box and 1x Safe to 10 Certificate

50 Pack Acid Bomb Supply Box 200pts trying this for sale for 1 week to see if it is workable idea, it may or may not stay after.

Brasilis Murder Event ends

Brasilis Murder permanent implementation begins, reduced rewards for completeion, down to 33% of event rewards.

Easter and Hugel Spotlight events continue to 17th.

Gramps getting new Turnins (wrath of titans is over)

-70-95 Hugel Field 1 - Red Novus, Yellow Novus

-105-120 Sphinx - Arclouse, Ancient Mummy

-125-140 Thor Volcano - Knocker Imp

New music for the turnin maps.

Boxter is in, recycling stuff from this year! (list will be posted shortly)

Ymir will return to only have the WoE 2 at 7-9pm. Server had spoken via the vote to not want WoE 1 also then.

Green Ales now heal 40% HP/Sp (will continue to decrease by 10% increments as the beer goes flat)

gildia nadał istnieje ale zamysł polskiej gildi dawno umarł ;) jest teraz gildia międzynarodowa głownie europejska ;)

. Dużo was tam z polski ? Graliście tylko na zagranicznych czy z jakiejs gildi innej moge was kojarzyć ? :P Ile osób online i jak długo stoi server ? Sorki że tak pytam , ale po dwóch ostatnich nie udancyh servarach nasza gildia się rozpadła i już nikt nie chce grac w ro .

Polaków na Ymir nie na wogóle ;) podobno są pogłoski ze ktoś oprócz mnie gra ale nie spotkałem. Więc powiem 1 osoba. Nie wiem jak pozostałe serwery Ygg i Valk ale tam nie gram. Bo botów mnóstwo ;)

Gildia wciąż istnieje i ma sie dobrze ^^

do 22 maja ;) na iRO jest 2x EXP event jakby ktoś chętny był

http://ropd.info/?name=&guild=mmd&class=&level=&l1=&l2=&sort=level&dir=asc&s=4

Gildia rośnie w siłe ;)

29 rusza ;) swieży pre-renewalowy oficjalny serwer iRO. Prawdopodbnie zagości tam moja gildia, zapraszam wszystkich chętnych

http://www.mmd.vipower.pl

Zapraszam do nowo powstalej, polskiej gildi MMD na serwerze Ymir. Wszystkich zaintereswoanych prosze o whisp w grze nick: Daxim / ~Lamia Loveless~ lub odpowiedz w temacie.:)