Zapraszam do nowo powstalej, polskiej gildi MMD na serwerze Ymir. Wszystkich zaintereswoanych prosze o whisp w grze nick: Daxim / ~Lamia Loveless~ lub odpowiedz w temacie.
Ragnarok Online
dodatkowo napiszę że jest teraz event exp/drop +50% więc z kontem vip który jest na 30dni. Bardzo szybko się expi. Dla przykładu monk z lvl 67 na 71 i 50% w 20minut.
Zapraszam wszystkich chętnych pomożemy jak ino potrafimy. Nowi i starzy gracze mile widziani ^^
siema.
jesli mozecie podajcie link do stronki z tym serverkiem:)
z checia dolacze:)
pozdro
@swedoor. Szykuj 30 zł bo to serwer vip
Zapraszam do nowo powstalej, polskiej gildi MMD na serwerze Ymir. Wszystkich zaintereswoanych prosze o whisp w grze nick: Daxim / ~Lamia Loveless~ lub odpowiedz w temacie.
@Daxim powinieneś napisać o tym informację , aby uniknąć nieporozumień w które sam się kiedyś wpakowałem ;p
dodatkowo napiszę że jest teraz event exp/drop +50% więc z kontem vip który jest na 30dni. Bardzo szybko się expi. Dla przykładu monk z lvl 67 na 71 i 50% w 20minut. Zapraszam wszystkich chętnych pomożemy jak ino potrafimy. Nowi i starzy gracze mile widziani ^^
Nie wiem czemu ale brzmi to tak jakby pisała ta sama osoba...
jak to jest serv za ktory trzeba placic to sorki ale raczej zrezygnuje no chyba ze gracie na pozostalych innych servach nie platnych
jakos nie zbyt chce mi sie wydawac na ta gre 30 zl:)
21 zł sms-em vip na 30dni + 42 kafra points
wciąż zapraszamy chętnych ^^
Bierzcie mnie pod uwagę od przyszłego tygodnia. Mój nick będzie : HydeStar
Bierzcie mnie pod uwagę od przyszłego tygodnia. Mój nick będzie : HydeStar
Zapraszamy
Chłopaki. Czy też odczuwacie takie masakryczne lagi?? Bo ja teraz zmieniłem zamieszkanie, kiedyś ich nie miałem, a teraz zgroza. Więc chciałbym wiedzieć czy to wina mojego nowego łącza czy ogólnie??
ja nie mam.
http://forums.warpportal.com/index.php?/topic/64671-disable-tcp-delaylag-fix-windows-7-version/
może to pomoze
z tego co widzę. Gra was tylko 2 osoby xDDDD
Nie wiem czy nie lepiej mi w takim razie na Valkyrie pykać ^^
@Siekanek, możemy razem pograć na Valkyrie, dopiero zaczynam, ale samemu jakoś nudno się gra. Chętnie zagrał bym od początku. ^^
PS:Nawet dzisiaj można by było pograć. Jak cuś to pisz GG:39248984
jak ktoś lubi z botami grac to niech gra
Jak ktoś woli płacić 30zł miesięcznie, to niech płaci.
nie trzeba płacić miesięcznie i skąd wy się uparliście na 30zł
było kilka chętnych czyżby zagineli. Ah zapomniałem dodać z Vaxim miał lagi na Valkyrie na Ymir nie ma
Oni chcą/chcięli grać na serwerze VIP, co znaczy, że trzeba zakupić sobie status VIP za 20-30zł miesięcznie (nie jestem pewien).