Jak to naprawić te czarne kropki, klient czysty steamowy. 1600x900 i5 650 , 4gb ram , GTX 750 2GB DDR5.
Ragnarok problem z grafika
to jest siatka hmm dziwny błąd ^^ zobacz w opcjach grafiki czy nie ma czegoś, oraz napraw pliki na steamie przy wyłączonym anty virusie ... bo direxcty i framerworki pewnie masz zainstalowane
Napraw klienta na steamie, aktualizacja sterowników też by się przydała.
Sterowniki najnowsze , wszystkie biblioteki c++ microsoft visual , dx , netframework. Odpaliłem tą spójność plików nie pomyślałem , wykryło 8 błędów o dziwo nie pobrało ich tylko ściąga grę od nowa dam znać jak skończy.
edit: problem występuje dalej
znalazłem taką informacje karta jest z tej samej bajki bez ti więc raczej nie pogram ;(
(Pixelated and unsharp graphics)
My graphics are all pixelated, unsharp and sometimes it shows black pixels around the game.
This seems to be an issue with players who use the Nvidia GeForce GTX 750Ti graphics cards. There is no known solution for this issue yet."
edit2: jednak udało się naprawić tymczasowo , podczas gry można tylko grać na window mode bo inaczej sposób nie zadziała , minimalizuje gre , odpalam kontrole konta użytkownika wyskakuje czy zmienić tak czy nie ? . Wybieram nie , powracam do gry i co problem zniknął po takim śmiesznym zabiegu xD. Za każdym razem trzeba tak samo zrobić. Heh nowe technologie kart zabijaja gry.