Ragnarok Re-Start

Hej szukam osób do wspólnej gry w Ragnarok Re-Start. Wszedłem ostatnio na serwer z ciekawości i poczułem znowu ten klimat, tą muzyczkę itd. 8k osób online także też spoko, lagów coraz mniej, chociaż występują. Podobno cały czas coś z tym robią. Jeżeli ktoś chciałby sobie pograć 4fun / casual'owo to zapraszam. Dodaję ref linka, jeżeli się przez niego zarejestrujecie oboje dostaniemy jakieś benefity.

bn3_ro.jpg

Nikt nie jest zainteresowany? :(

Siema, ja byłbym zainteresowany ale dopiero jak nie będzie tych lagów bo jak grałem to nie dało się nic zrobić. Obecnie czekam na rage land

Jest o wiele lepiej niż 2-3 tyg temu, sprawdź a sam się przekonasz :)

Temat wciąż aktualny, fajnie byłoby zebrać kilka osób, pogadać na Team Speak'u, pochodzić gdzieś razem. Tym bardziej, że jest cały czas szansa na to żeby się "wybić" bo serwer będzie dostawał kolejne update'y aż do finalnej wersji. Ludzi na exp/grind nie brakuję :)

~Jak sytuacja z pingiem i serverem ?

Na serwerze ponad 8k ludzi, pingu nie jestem w stanie sprawdzić (nie ma takiej komendy) chyba, że znasz jakiś sposób to mogę sprawdzić. U mnie ogólnie śmiga o 80% lepiej niż 3 tygodnie temu, zacięć praktycznie nie mam nigdzie.

Bez kitu nikt nie chce zacząć grać w legendarnego Ragnaroka? xD

nikt nie chce grać w RE:start bo juz przeminęły czasy świetności ragnaroka.

Jeżeli już to najpredzej znalazlbys ludzi do priva bo nie chcą sie uczyc nowych rzeczy (3rd klasy) a raczej cisnąc coś co pamiętają i do czego czują sentyment.

a właśnie z tym wiąże się re:start, wczesniej czy pozniej zostaną wprowadzone najlnowsze patche.

A co to ma do rzeczy. Czasy MU, Ultimy i Lineage też przeminęły a ludzie ciągle grają. Tak wszyscy to wiedzą, że co jakiś czas będą dodawane nowe Patche. O to chodzi. Dlaczego całe życie ograniczać się do Pre-Renewal. Do czasu kiedy na serwery wbiją 3rd każdy ogarnie. Priwy imo zawsze ssały xP no nic to dołącze do jakiejś international gildii.

~RO jest dalej bardzo dobra gra ale problem jest ze strony devsow
Mam baardzo dobrego neta a mimo to w RO mam taki ping ze gra jest malo grywalna. Servery leza w stanach a niby sa globalne
to byla jedna rzecz ktora mnie odrzucila

Są mile widziani gracze, którzy pierwszy raz włączą tę grę?

Są mile widziani gracze, którzy pierwszy raz włączą tę grę? 

Jasne :)

Adartaer dalej poszukujesz ludzi do gry na officialu?

@Adartaer nigdy w to nie grałem, ale z chęcią spróbuję, jeżeli wciąż szukasz chętnych osób do gry :). Daj znać, bo nie wiem czy już pobierać :P

Szukałem ludzi (polaków) prawie 2 tygodnie. Po tym czasie kiedy nikogo nie spotkałem, a wszyscy inni chodzili w swoich party ponprostu zrezygnowałem. Na tą chwile nie zamierzam wracać.

Hej szukam osób do wspólnej gry w Ragnarok Re-Start. Wszedłem ostatnio na serwer z ciekawości i poczułem znowu ten klimat, tą muzyczkę itd. 8k osób online także też spoko, lagów coraz mniej, chociaż występują. Podobno cały czas coś z tym robią. Jeżeli ktoś chciałby sobie pograć 4fun / casual'owo to zapraszam. Dodaję ref linka, jeżeli się przez niego zarejestrujecie oboje dostaniemy jakieś benefity.

bn3_ro.jpg