Ragnarok Valkyrie Uprising

Witam.

Wczoraj miała miejsce Europejska premiera w/w gry na system Android. Miałem przyjemność zapoznać się z tym tytułem i jako gracz z długim stażem w Ragnarok Online mogę przyznać, że gra zapowiada się świetnie. Czuć klimat starego, dobrego RO. Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą to zapraszam do zabawy. Gram na serwerze Mimir, nick: Karczman. Jeszcze dużo nie wiem na temat tejże gry, dopiero wbiłem 10lvl, jednak jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać, postaram się na nie odpowiedzieć.

Czemu to gówno potrzebuje facebook'a pytam się?

Nie potrzebuje.... Ja gram bez konta na fb.

Ja mam tylko opcje Gość lub Facebook, a pewnie jako gość wszystko pójdzie w pi*du po wykasowaniu czy cuś. Tak czy inaczej ja nie czuję tego co RO mi dawało - grałem już w to po pseudo-angielsku(tłumaczyli jacyś fani) i nic ciekawego moim zdaniem.

Każdemu nie dogodzisz. To jest tylko gra na urządzenia mobilne (zapomniałem dodać, że jest też na iOS).

Witam.

Wczoraj miała miejsce Europejska premiera w/w gry na system Android. Miałem przyjemność zapoznać się z tym tytułem i jako gracz z długim stażem w Ragnarok Online mogę przyznać, że gra zapowiada się świetnie. Czuć klimat starego, dobrego RO. Jeżeli ktoś jest zainteresowany grą to zapraszam do zabawy. Gram na serwerze Mimir, nick: Karczman. Jeszcze dużo nie wiem na temat tejże gry, dopiero wbiłem 10lvl, jednak jak ktoś ma jakieś pytania to proszę pisać, postaram się na nie odpowiedzieć.