Który serwer wybrać?
-velzeroth
-koroshimo
-akaldus
Czy ktoś w ogóle w to gra? XD
Który serwer wybrać?
-velzeroth
-koroshimo
-akaldus
Polska gildia w której byłem (crownindarkness) gra na Koroshimo. Dodatkowo mają jeszcze chyba jedną czy dwie alt gildie.
Grać chyba jeszcze grają, ja sobie odpuściłem bo gierka przeciętna, drewniana, staroświecka (nawet Dungeon Findera nie ma) i ze sporymi objawami na bycie P2W. Choć może coś na lepsze się zmieniło po ostatniej aktualizacji. Pozdro ; )
Gra ktoś jeszcze w Riders of Icarus ????
Nie, ku**a... Zamkneli servery.
Nie, ku**a... Zamkneli servery.
Na h..... się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia? pierwsza odpowiedz i od razu jakiś 12-to letni baran
Na h..... się odzywasz jak nie masz nic mądrego do powiedzenia? pierwsza odpowiedz i od razu jakiś 12-to letni baran
Odpowiedź na poziomie zadanego pytania... Przecież logiczne jest, że jak serwery stoją, to ktoś jednak w to gra.
Owszem, populacja może nie powala, ale ktoś spędza w tej grze czas...
Wybacz, nie wiedzialem, ze oczekujesz imiennej listy wszystkich aktywnych graczy. Zawiodlem strasznie ;/ Wracam dojrzewac, podobno kolo 13-tego roku zycia wyrosna mi takie fikusne wloski na ... a kiedys sie dowiesz.
Owszem, populacja może nie powala, ale ktoś spędza w tej grze czas...
I nie można tak od razu tylko zaraz ku.....mi rzucać ???
I nie można tak od razu tylko zaraz ku.....mi rzucać ???
Idac dalej tym tokiem myslenia... nie mozna spojrzec na date zalozenia tematu i zadac sobie pytanie, czy przez 3-4 dni wszyscy gracze mogli porzucic RoI? Pozniej trzepnac sie w glowe i nie zadawac nigdy wiecej pytan?
Polska gildia w której byłem (crownindarkness) gra na Koroshimo. Dodatkowo mają jeszcze chyba jedną czy dwie alt gildie. Grać chyba jeszcze grają, ja sobie odpuściłem bo gierka przeciętna, drewniana, staroświecka (nawet Dungeon Findera nie ma) i ze sporymi objawami na bycie P2W. Choć może coś na lepsze się zmieniło po ostatniej aktualizacji. Pozdro ; )
Jak już kolego piszesz o crownindarkness to pisz dokładnie :), na początku gry zanim rozwinął się lvl gildii i przeszła selekcję było mało miejsca dla ludzi w tym celu mieliśmy drugą gildie KoronaWMroku która była AKADEMIĄ. Co do Instance Matching nie ma, ale za to pod T masz opcję ogłoszenia się że składasz party ewentualnie możesz do kogoś dołączyć.
wieczorami często serwery sa na czerwono (a Koroshimo to i nawet za dnia potrafi na czerwono świecić), więc raczej sporo osób gra, zresztą, widac to po channelach, na każdym w miejscach że tak powiem obleganych kupa ludzi
Który serwer wybrać?
-velzeroth
-koroshimo
-akaldus