RaiderZ a Frogster

Mam takie pytanie, to pewne że będę grał w tą grę na Europie lecz pytam się czy warto i dlaczego. Opłaca się grać u tego wydawcy nie jestem jakiś wymagający głównie interesuję mnie gra bo na niej głównie się skupie, RaiderZ jest grą warta zagrania?

Tak jest warta zagrania:D Frogster to słaby wydawca,ale warto zagrać.

gra jest w pyte ale to od froga zalezy co bedzie z nia dalej

Bo co teraz mnie ciekawi to jedynie RaiderZ i FFXIV ale abonament mnie odstrasza. Zobaczymy czy Gameforge się sprawdzi

RaiderZ to interesująca pozycja choć (nie grałem). Frogster nie słynie na pewno z free to play, ale zobaczysz jak to będzie. Jeżeli mocno nastawią się na kasę to pewnie to odczujesz. Teraz nie trzeba decydować o niczym.

Na razie możesz próbować grać (tzn. na OBT, jak wyjdzie), a jak okaże się że Gameforge spieprzył sprawę z item shopem... Cóż, gra jest darmowa i nic nie stracisz :)

Dodam tylko na marginesie, że PWE wyglądało dla mnie na firmę bardziej dbającą o szczegóły (cooldowny na skillach były chyba najlepszym dowodem).

Zapraszamy na us :)

Mam takie pytanie, to pewne że będę grał w tą grę na Europie lecz pytam się czy warto i dlaczego. Opłaca się grać u tego wydawcy nie jestem jakiś wymagający głównie interesuję mnie gra bo na niej głównie się skupie, RaiderZ jest grą warta zagrania?