RaiderZ Crash w Kreatorze postaci

Witam. zwracam sie do was z prosba, abyscie pomogli mi rozwiazac pewien irytujacy problem z gra RaiderZ. Mianowicie, gdy wlaczam gre wszystko jest ok, idzie bez lagow. W momencie gdy wpisze haslo/log, wybiore serwer i wejde do creatora postaci, ekran robi sie czarny i wycofuje mnie do pulpitu, mimo, iz gra jest wlaczona, to widze tylko jej kursor. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Szukalem juz na roznych forach i nic. Jezeli macie jakies pomysly, czekam. Pozdrawiam Memorelo.

Spec Pc

- I5 3550

-Hd Radeon 7850

-8 Gb Corsair

Uruchom w trybie zgodności z winxp, uruchom jako administrator, przeinstaluj, ściągnij jeszcze raz. Jedna z tych opcji na pewno zadziała, oczywiście próbuje według kolejności ^^

wina radka mam to samo ale zainstaluj driver 13.1 albo zmien na low/med performance SOLVED

Driver nic nie da.

Jedynie zmiana cieni na low. reszta moze byc na maxa ustawiona.

Mam hd5570 i mam najnowsze stery i nie ma problemu z gra, zas na hd7850 mam rowniez najnowsze to na max cieniach gra zwiesza sie.

zreszta przyjacielu (memo ) zostawilem Ci wiadomosc na gg.

Witam. zwracam sie do was z prosba, abyscie pomogli mi rozwiazac pewien irytujacy problem z gra RaiderZ. Mianowicie, gdy wlaczam gre wszystko jest ok, idzie bez lagow. W momencie gdy wpisze haslo/log, wybiore serwer i wejde do creatora postaci, ekran robi sie czarny i wycofuje mnie do pulpitu, mimo, iz gra jest wlaczona, to widze tylko jej kursor. Nie wiem jak sobie z tym poradzic. Szukalem juz na roznych forach i nic. Jezeli macie jakies pomysly, czekam. Pozdrawiam Memorelo.

Spec Pc

- I5 3550

-Hd Radeon 7850

-8 Gb Corsair