Tak jak w temacie
RaiderZ,czy gra ma przyszłość,i czy się opłaca grać
Gra, jak na gatunek Action MMO, jest bardzo sztywna, kiepska. Grają w nią nieliczni. Jeśli celujesz w ten typ gier, polecam Vindictus lub, jeśli nie przeszkadza ci grafika - Dragon Nest. Czy ma przyszłość? Nie sądzę, lecz musi przynosić jakieś dochody, skoro wydawca jeszcze jej nie zamknął.
Nie zaczynaj nawet grać w Raiderz bo najnormalniej w świecie gra wypaliła się chwilkę po tym jak wyszła.
Jest słaba i w ty kierunku wybierzesz coś innego.
Napisać ze gra jest słaba to trochę za dużo...
Gra jest bardzo ciekawa tylko ze od samego początku nie miała w ogóle end game'u przez co ludzie pograli trochę i odchodzili.
Twórcy gry nie dodawali nowego contentu przez co graczy jest na pewno mało. Wbijaja lvl cap i odchodzą bo robi się nudno.
Hmmm dragon nest odpada za wielokrotność powtarzania Q
Vind tez grałem do 50 lv i się znudziło
c9 ?? to samo pograłem i po prostu postac jak dla mnie to karta papieru,sztywne za bardzo
Polecacie jakąś fajną grę może być open world albo dung dla mnie to wszystko jedno,ale aby nie było tak jak w dragon nest.
Gra najlepiej jakby była do 10 GB wiecej nie mam jak pobrać ^^
Radze ci spróbować jeszcze raz z c9. Też mi sie wydawala sztywna a za drugim razem dobilem az 20 lvl i skonczylem bo jump event nie działał na moją postać
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka
Jeśli raiderZ jest sztywne to nie wiem jak określić tere....
Gra ma ogromny potnecjał niestety tak jak ktos wspomniał po zapoznaniu sie z całym contetem i " ubraniu się " w legendarne ciuszki wieje troszke nudą, choć z drugiej strony wycrafcenie calego eq zarowno pve jak i pvp zajmuje spooro czasu.
Czasmi mam wrazenie ze ludzie jadący po raiderz najzwyczajniej w świecie nie potrawili w to ... grać. TA GRA WYMAGA SKILLA ( nie tylko w pvp), a kiedy juz sie ogarnie to solowanie BOSSOW daje megea frajde
Tak jak w temacie