[RaiderZ] Deus Vult

5yus60.jpg

Witam serdecznie

Gildia Deus Vult poszukuje graczy chętnych osób do wspólnej gry na prywatnym serwerze WildRaiderZ.

Oferujemy:

-Wspólne expienie i questowanie

-Pomoc w dungeonach i farmie przedmiotów do ekwipunku

Wymagamy dojrzałości i kulturalnego zachowania. TS mile widziany.

Więcej info na PW ewentualnie na chacie w grze :)

A powiedz mi coś więcej od tym WildRaiderZ (albo podsuń jakieś sensowne informacje)

da rade grać na tym serwerze? Dużo online? jakie patche itp

@miroll

Chyba nie dostane bana za:

http://www.wildraiderz.com/app/Index.aspx

Co do serwera to wszystko działa płynnie. Masz exp x8, drop 2.5x. Masz 2 głosowania na stronie za ktore dostajesz 10zen (waluta do item shopu) a od 40 lvl co 15 min dostajesz 1zen.

Bardzo dużo osób gra na tym serwerze. W naszej gildii jest 38 osób.

Nie ma problemow z dungeonami questami i pomocą.

Bardziej chodzi o content end gejmowy. Jesli oferuje to samo co global to troszku cienko.

No niestety oferuje to samo. PvP, wojny gildii itp..

W RaiderZie miałem jedną z fajniejszych gildii ever jeżeli chodzi o MMO (WitcherZ) więc trochę sentymentu mam, chodzi mi tylko czy ostatnie patche koreańskie są wgrywane czy nie.

Czy ktoś mi powie co jest grane, zarejestrowałem już 3 konta, i na żadne nie mogę się zalogować... -.- pierwszy - dla serva leci !!

@miroll Niestety tego Ci już nie mogę powiedzieć.

@Era Dlaczego nie możesz się zalogować? Pisałeś maila do administracji by Ci uaktywnili konto?

Nie, nie pisałem do administracji, czy jest to jedyny sposób na aktywację konta?

@Era Ta jest to jedyny sposób. Po napisaniu maila aktywacja odbywa się w ciągu 24h.

5yus60.jpg

Witam serdecznie

Gildia Deus Vult poszukuje graczy chętnych osób do wspólnej gry na prywatnym serwerze WildRaiderZ.

Oferujemy:

-Wspólne expienie i questowanie

-Pomoc w dungeonach i farmie przedmiotów do ekwipunku

Wymagamy dojrzałości i kulturalnego zachowania. TS mile widziany.

Więcej info na PW ewentualnie na chacie w grze :)