RaiderZ- Ekipa

Siemka,

Szukam kogos kto bylby chetny aby grac od 1lvla.

Mam zamiar zaczac grac clerykiem w piatek okolo poludnia, i szukam osoby z ktora moglbym robic wsyzstkie questy.

Glownie dlatego ze w dwojke (lub wiecej) questy sa latwiejsze. Jezeli chodzi o eq to nie ma problemu bo moge sorkiem w 10 minut wyfarmic itemy na np.14lvl blue set.

Takze czekam na chetnego/chetnych bo samemu to nie chce mi sie nawet zaczynac. Klerykiem (pure healing) robilbym wszystkie questy 2x dluzej :)

pozdro

jak grasz na PWE west crawler

to zapraszam do nas mam tu pare ludzi z lvl12+ (najnizej) ale nwet ja ci moge pomagac nafarmic bossy czy cos bo nie chce mi sie samemu grac po 30 i czekam na kolegow

właśnie jaki wydawca kolego i server ?

Ja siedze na PWE East >Chimera

Magar a macie jakiegoś TS'a czy coś ? Bo gram na tym samym serwie

mamy mumble o info piszcie na GG podam wszystko

Sorki, nie dodalem najwazniejszej informacji...

PWE EAST -> CHIMERA

Nie szukam gildi tylko pojedynczych osob chetnych na gre, gildie juz mam.

Grywam na Chimerze, mam dopiero okolice 12 lvla, to nie jest dużo. Jeśli dobijesz 10 czy coś koło tego, to chętnie się podłączę :).

W piatek dopiero zaczne grac klerem, narazie nie mam czasu na to

ale napewno sie odezwe tylko podaj nick

spoko jak ktos chce do nas dolaczyc zapraszam :D gramy w smite lola wota i mamy pare acc do PoE wiec nudno u nas ni ema skupiamy sie poki co na raiderz ale wiadomo caly dzien w niego nie katujemy

piszcie na GG

Siemka,

Szukam kogos kto bylby chetny aby grac od 1lvla.

Mam zamiar zaczac grac clerykiem w piatek okolo poludnia, i szukam osoby z ktora moglbym robic wsyzstkie questy.

Glownie dlatego ze w dwojke (lub wiecej) questy sa latwiejsze. Jezeli chodzi o eq to nie ma problemu bo moge sorkiem w 10 minut wyfarmic itemy na np.14lvl blue set.

Takze czekam na chetnego/chetnych bo samemu to nie chce mi sie nawet zaczynac. Klerykiem (pure healing) robilbym wszystkie questy 2x dluzej :)

pozdro