Mam parę pytań dotyczące gry.
1.Czy istnieje jakaś gildia Polska,która rekrutuje ludzi,albo może ktoś zamierza zrobić gildie i szuka ludzi ?(gg )
2.Znana już jest data Open Bety?
3.Jak wasze wrażenia z CBT
1.Czy istnieje jakaś gildia Polska,która rekrutuje ludzi,albo może ktoś zamierza zrobić gildie i szuka ludzi ?(gg )
1.Jest około sporo polskich gildi, ja należę do MoRtiS i jest super mamy ts i wiek +16.
2.Znana jest tylko dla modów/cm/gm którzy milczą jak grób.
3.Super, 0 lagów fajna atmosfera w mieście, ludzie grający na girarze, gey party itp xD
A jak można było zdobyć instrument ? Widziałem w mieście npc z tym ale nie mogłem z nimi rozmawiać.
Jest quest na instrument chyba około 14lvla.
Hmm A gdzie,u nich ? Miałem lvl 17 a nie znalazłem nigdzie na to questa.Może dlatego że grałem w Raiderz od PWE ?
Po co teraz rekrutować i tworzyć gildie skoro i tak będzie wipe?
Po Open Becie WIPE będzie oO?
Po 1 żeby zebrać ekipę, po 2 sprawdzamy czy nie ma bugów, po 3 bo obt nie ma wipe, chyba ze na wersji od PWE.
Po 1 żeby zebrać ekipę, po 2 sprawdzamy czy nie ma bugów, po 3 bo obt nie ma wipe, chyba ze na wersji od PWE.
Też tak sądze