RaiderZ NA Ekipa

Witam, jako iż RaiderZ to świetna gra i wersja od Perfect World ma się wręcz świetnie to postanowiłem tam zacząć grać ale wiadomo to RaiderZ non-Target więc chętnie zebrałbym ekipe. Czy jest ktoś chętny na granie w RaiderZ ?

Właśnie gram i powiem tak:

-Nie ma lagów

-Dużo ludzi

-Gram na serwerze Diago

-Ogarnę ts3 albo Skype

PS: Jest Assasyn :D

Gram na Chimerze jak chcesz, zacząłem 3 dni temu, nie chcę mi się od nowa zaczynać :)

niestety nas jest już 3 i gramy na diego

Z czystej ciekawości, jakimi klasami ekipa gra?

Assassin , Berek , Wizz

Kurde.. zapomniałem edytować tamten post eh, więc spytam w nowym ;_; Jakie lvle i ile mniej więcej gracie oraz czy macie TS'a, zamierzacie tworzyć, czy dojść do gildii.

ja jestem chetny tez na Diego, dzis zaczalem grac i totalnie nie wiem ocb ale ogarne (toc ja nie z gimnazjum) nick Acter, Defender solo build, ts to chyba nie problem bo nawet na poczatek mozna jakis publiczny wziac :D

Zaczeliśmy dzisiaj 10 lvle ts zawsze się ogarnie to jest dla mnie 5 minut zamierzamy tworzyć Gildię :D

pw do mnie z nickiem do skype chyba że to problem to wtedy przechodzimy na ts3

Tak sobie myślałem, czy warto od nowa, bo w sumie 20'ty wbiłem już na Chimerze. Wtedy na pewno nie robiłbym od nowa Asska bo szlak by mnie trafił :D

to już od ciebie zależy :D

Podaj Wasze nicki, sprawdzę coś i ewentualnie do 10 minut się zaloguję na Diago :)

tak jak mówiłem kanał na ts mamy ogarnięty proszę do mnie na pw to podam adres

Witam, jako iż RaiderZ to świetna gra i wersja od Perfect World ma się wręcz świetnie to postanowiłem tam zacząć grać ale wiadomo to RaiderZ non-Target więc chętnie zebrałbym ekipe. Czy jest ktoś chętny na granie w RaiderZ ?

Właśnie gram i powiem tak:

-Nie ma lagów

-Dużo ludzi

-Gram na serwerze Diago

-Ogarnę ts3 albo Skype

PS: Jest Assasyn :D