Raiderz Problem z instalacją

Witam mam problem z Zainstalowaniem gry Raiderz,otóż po ściągnięciu gry (już po raz 4) i odpaleniu instalatora wyświetla mi się po niemiecku więc klikam na instaluj i czekam aż gra się zainstaluje .Jednak jest problem.Wyświetla mi się komunikat "CRC-Fehler in RaiderZSetup-2.bin.Unterwatetes Archivende.

Nie wiem jak sobie z tym poradzić grę już ściągam któryś raz z rzędu a problem jest dalej ten sam .

Proszę o pomoc.

Sprawdzałeś ilość dostępnego miejsca na dysku?

dla tego lepiej grac na PWe a sprawdzales forum gry? moze ktos to jeszcze mial

NA dysku mam jeszce dużo wolnego miejsca więc to chyba nie to.Trudno,spróbuje zagrać na serwach PWE skoro się nie udało na Eu :(.Mam jeszcze jedno pytanko czy na tych serwerach amerykańskich są jakieś widoncze lagi,ponieważ mam wolnego neta i boję się że może on mi zaszkodzić w rozrywce.

Prędkość internetu nie zależy od pingu , graj bez obaw..

Mam to samo, isntalka po niemiecku i pod konieć instalacji jest error.

Mam pytanie, dosyć podobne.

Gdy ściągnąłem instalator i próbuję go włączyć to nic się nie dzieje.

Wszystkie wymagania się zgadzają, miejsce jest.

Pomoże ktoś?:<

Witam mam problem z Zainstalowaniem gry Raiderz,otóż po ściągnięciu gry (już po raz 4) i odpaleniu instalatora wyświetla mi się po niemiecku więc klikam na instaluj i czekam aż gra się zainstaluje .Jednak jest problem.Wyświetla mi się komunikat "CRC-Fehler in RaiderZSetup-2.bin.Unterwatetes Archivende.

Nie wiem jak sobie z tym poradzić grę już ściągam któryś raz z rzędu a problem jest dalej ten sam .

Proszę o pomoc.