RaiderZ - Pytania

Witam, mam dwa pytania odnośnie gry:

1. Jaki jest lvl cap w tej chwili i czy długo mi zajmie dobicie do niego?

2. Jak wygląda endgame w RaiderZ? Jest co robić po wbiciu maksymalnego lvla?

1} Max lvl to aktualnie 35.

2} Po wbiciu 35 lvl'a robisz Epic Mona i farmisz itemki na seta i bron na 35 lvl a potrzeba tego bardzo duzo.

1. Max lvl to 35, wbicie go zajmuje około 4-5 dni.

2. Po wbiciu max lvl farmisz Epic Dungeony, czy jest to jakieś fascynujące? Raczej wątpię, po 10 krotnym robieniu tego samego dungeona można być bardzo znudzonym.

RaiderZ jest mega nudne, przesadzona farma i przesadzony koszt MP skilli. Healerem full INT (Mp i M.atak) z many wypłukuję się po rzuceniu 8 heali a potiony inne sposoby odnawiania many podczas walki są niewystarczające. Pewnie zaraz w item shopie pojawią się "specjalne" potki.

Nie opłaca się farmić tego o czym tutaj piszą bo za jakis czas ma wejść update z lvl capem 40 i jakimis arenami PvP ale terminu wciąż nie znamy i sprzęt zdobyty teraz będzie znaczył tyle co nic.

Na oko za max miesiąc wejdzie ta aktualizacja bo jak czegoś nie zrobią to gracze po prostu odejdą z nudów.

RaiderZ to kiszka, nie marnujcie swojego czasu. Jak grałem w TERĘ to miałem zajęcie na znacznie dłużej niż w RaiderZ. Wstyd i amatorszczyzna

@up zgodze sie z przedmowca wystarczy ze gra wymaga odrobiny skilla od gracza i juz zaczyna sie placz...

a atak serio gra jest calkiem znosna biorac po uwage fakt ze ukazala sie niedawno;p jeszcze wiele updatow bedzie odnosnie lvl cap i end game przeciez poki co nie ma pvp po 30+ wiec tak czy siak zmian bedzie duzo a to czy wbijesz cap i gear przed podniesieniem capa to twoja sprawa :D

w kazda gre gra sie fajnie byle nie grac samemu

Jak to nie ma pvp?

na 34lv masz mapę Epic mount eda - ta sama co zwykła lecz silniejsze stwory, co godzinę event(60monet za wygraną które potem wymieniasz więc nazbierać te 1800 na mounta to nie tak źle) dodam jeszcze, że jak walczyłem to walki dochodziły do 20v30 niestety ogrów jest więcej, ale za to jaka sieczka! wszędzie meteoryty skille itd.

A co do tego to aktualnie nie gram - wymogi na broń z epic caty dla maga mnie rozbroiły. Tego bossa bez party z eq +6 można bić 2h ale i tak będzie żył...

Na szczęście mam dopiero 28 lvl więc mi do tego farmienia daleko xD

Czyli co RaiderZ jest do grania w piątkowe wieczory na dwie godzinki?

a TERA do nawalania 22/7 ??

Witam, mam dwa pytania odnośnie gry:

1. Jaki jest lvl cap w tej chwili i czy długo mi zajmie dobicie do niego?

2. Jak wygląda endgame w RaiderZ? Jest co robić po wbiciu maksymalnego lvla?