RaiderZ

Witam wszytskich :)

8 sierpnia startuje CBT RaiderZ z tego też powodu chciałem sie zapytać czy ktoś planuje założenie jakiejś gildii?

Myślę że ktoś powinien to zrobić, aby przyjemniej spędzać czas w grze :) Sam chętnie bym to zrobił, ale nie mam doświadczenia w tej dziedzinie i nie chce czegos popsuć oraz zależy mi na tym aby gildia przetrwała całą CBT i jak się uda to może i w OBT :) Chodzi mi o wersje od PW.

Mam nadzieję że pomysł się spodoba :)

Pozdrawiam all :)

No nie wiem po pierwsze trzeba bylo ogarnac ts pozniej kogos kto sie nada na lidera bo z ekipa nie powinno byc problemow ( nie mam polskich znakow ) xD i jak cos przepraszam za wszelkie bledy ort : P Moge sie podzielic 2 kluczami do bety

Coś mi się wydaje że nici z mojego pomysłu ;/ Ale ok rozumiem nikt nie chce się tego podjąć. Mam nadzieję że znajdę jakąś ciekawą gildie w grze :)

Witam wszytskich :)

8 sierpnia startuje CBT RaiderZ z tego też powodu chciałem sie zapytać czy ktoś planuje założenie jakiejś gildii?

Myślę że ktoś powinien to zrobić, aby przyjemniej spędzać czas w grze :) Sam chętnie bym to zrobił, ale nie mam doświadczenia w tej dziedzinie i nie chce czegos popsuć oraz zależy mi na tym aby gildia przetrwała całą CBT i jak się uda to może i w OBT :) Chodzi mi o wersje od PW.

Mam nadzieję że pomysł się spodoba :)

Pozdrawiam all :)