Witam jak to jest z Raiderz EU ?,widzę że ciągle jest rozmowa na temat Raiderz od producenta Perfect World a co z wersją eu trwa wogólę Open Beta ?
Czy zamierzacie grać w wersje EU,czy zostajecie przy wersji od Perfect World ?
Witam jak to jest z Raiderz EU ?,widzę że ciągle jest rozmowa na temat Raiderz od producenta Perfect World a co z wersją eu trwa wogólę Open Beta ?
Czy zamierzacie grać w wersje EU,czy zostajecie przy wersji od Perfect World ?
cbt obu wersji konczy sie jutro
nie wiadomo na razie nic o Open Betach, ani tu, ani tu
Rozumiem a jak się ma wersje EU ?,bo widzę że News dotyczy bardziej wersji USA.
Coś jest nie tak z EU ?
Eu i Us mają koniec cbt w ten sam dzień. Na wersji od pwe są częste lagi i dc, a na wersji od gameforge nie ma lagów i sporo polaków.
To czemu guru robi newsy pod wersje USA ?
Może brak zaufania do Frogster aka gameforge.
Eu i Us mają koniec cbt w ten sam dzień. Na wersji od pwe są częste lagi i dc, a na wersji od gameforge nie ma lagów i sporo polaków.
Wtf ? Ja grałem teraz na wersji od pwe i żadnych lagów O.o Może masz coś nie tak z kompem albo z netem.
sporo polakow to zaleta? dla mnie powod do ucieszki na US... lagow nie mam i nie mialem 25 wbity cieszylem sie beta dalem feedback pare suggesti omoglem paru osobom wiec CBt sie udala a teraz czekanie na OBT i porownanie IS
Wtf ? Ja grałem teraz na wersji od pwe i żadnych lagów O.o Może masz coś nie tak z kompem albo z netem.
Serwery PWE są potawione w ameryce, co daje nam duże pingi a na dodatek eventy u nich np. o 16 to u nas o 5 rano. Więc jeżeli chcesz grać na wersji od PWE to mniej frajdy niż na wersji od Gameforge.
@edit
sporo polakow to zaleta? dla mnie powod do ucieszki na US... lagow nie mam i nie mialem 25 wbity cieszylem sie beta dalem feedback pare suggesti omoglem paru osobom wiec CBt sie udala a teraz czekanie na OBT i porownanie IS
Ja grałem na wersji od Gameforge i wbiłem 21 i 0 lagów, i wbiłem też 20lvl na wersji od PWE to często zdażały mi się opóźnienia w używaniu skilli, i lagi z dialogami z Npc, a internet mam dobry.
Serwery PWE są potawione w ameryce, co daje nam duże pingi a na dodatek eventy u nich np. o 16 to u nas o 5 rano. Więc jeżeli chcesz grać na wersji od PWE to mniej frajdy niż na wersji od Gameforge.
Człowieku przecież napisałem że grałem na tej wersji -.- i mi żadnej frajdy nie odbiera bo nie mam lagów -.- I zgadzam się z Magarem też uciekłem na US. Już lepiej się dogaduje z Amerykanami niż z Polakami -.- Większość polaków jest spoko ale zawsze znajdzie się jakieś dziecko które będzie dokuczać wyzywać i wgle -.- Dlatego siedzę na US. Jak wyjdzie Oficjalna wersja gry to też tylko od PWE ^^
to prawda us trolle a PL trolle to inna liga... my mamy glupie hejtujace neo dzieci oni nie i dla tego wole ich
to prawda us trolle a PL trolle to inna liga... my mamy glupie hejtujace neo dzieci oni nie i dla tego wole ich
Dokładnie.
jak chcesz Dragneel to morzna na OBT sie zgadac mam mumble wiec komunikator to nie problem
Spoko ;D Z przyjemnością ^^
Wszystko się okaże w open becie
Gralem i bede grał na wersji PWE lagow nie miałem jak reszta ludków z gildi
jakby któs miał ochotę na OBT razem pograć to zapraszam do gildii LegioSalutis mamy ts3 i sporo doświadczenia z Alpha/Close beta testów no i miła atmosferke troszke osób z cbt nam zostało ;D
http://legiosalutis.shivtr.com/ Rejestracja + apply to guild
strona przygotowywana pod OBT
open beta wersji eu jest od 24 października 2012 roku
open beta wersji eu jest od 24 października 2012 roku
Dzięki, a wiadomo czy Asssyn będzie gotowy na obt?
Dzięki, a wiadomo czy Asssyn będzie gotowy na obt?
nie będzie, w KR nie wszedl, a ty chcesz go tutaj?
a miałabyć podobno bezklasowość
a czy wiecie czy będą sklepy z zbrojami/broniami? czy dalej będzie trzeba dropić składniki?