RaiderZ

Witam,

Ostatnio szukałem ciekawej gry i wpadlem na RaiderZ. Co prawda gralem w nia zaraz po premierze, wbilem max lvl i jakos przestalem grac. Od ostatniego tygodnia zaczalem grac, oczywiscie liczba graczy jest tragiczna, takze szukam jakies osoby/ób do wspolnej gry. Server CHIMERA :)
Dajcie znac w tym temacie

Oczywiscie gierka jest fajna, ale tylko na okolo miesiac/dwa, potem sie nudzi. Ale za to jest bardzo dobry system walki i unikow, takze polecam :P

Założyłem GG dla szybszego kontaktu:
50395994

Boże, człowieku opcja edytuj -,-
Co do gry to się nie skuszę, chyba lepsza jednak Tera. Powinieneś o niej myśleć, tam znajdziesz więcej graczy. Taka mała rada.

Tera to jednak nie jest to :), a napisalem tak bo nie mialem czasu :) Pozatym przez to, ten temat wyladowal chyba wyzej w ostatnich tematach i wiecej ludzi go zobaczylo.

A to chyba dla mnie lepiej, bo jak wiadomo w RaiderZ za duzo ludzi nie gra aktualnie :rolleyes:

Hmm.. Jak ja niedawno grałem w Raiderz, to liczba graczy już na początku była ładna. A Tera to słaba gra, nie wiem jak można to polecać. Niektórzy nie grają tylko dla grafiki, ale i dla przyjemności panie "Tomeq" :)

Na forum RaiderZ'a gracze domagaja sie aktualnie poleczenia serverow, wiec jak to by sie udalo to napewno, byloby lepiej.

Tematu tery nie ma co ciagnac, jak dla mnie nic wyjatkowego w tej grze nie ma, popularna bo duzo dzieciakow sie na nia rzucilo :rolleyes: . Najlepsze f2p na teraz to chyba RIFT.

Niemiej jednak zapraszam wiecej ludzi na CHRIMERE :)

Może mi ktoś wypisać różnice między Tera a RadierZ, z nastawieniem na tą drugą grę.

Grałem, grywam sporo w Tera online, jednak troche mi już się znudziła chce wiedzieć czy jest sens podchodzić do RadieZ.

Pozdrawiam

Może mi ktoś wypisać różnice między Tera a RadierZ, z nastawieniem na tą drugą grę.Grałem, grywam sporo w Tera online, jednak troche mi już się znudziła chce wiedzieć czy jest sens podchodzić do RadieZ.Pozdrawiam

Cóż, wg. mnie walka jest o niebo lepsza. Bitwy z bossami w RaiderZ sa po prostu epickie :rolleyes:

Niestety RaiderZ jest dosyc monotonne, nie ma zadnych dodatkow, i end'game jest gorszy.

Ogólnie Tera jest lepsza, ale jakos nie przypadla mi do gustu po dluzszej przygodzie i wrocilem do RaiderZ. (głownie ze wzgledu na system walki, bossy i fajnego mounta :D)

@edit

poczytaj sobie

http://steamcommunity.com/app/218470/discussions/0/648817378262392461/

http://www.mmobomb.com/forum/free-mmorpg/raiderz-or-tera/

Jednak polecam zainstalowac RaiderZ'a i sprobowac samemu :D

Oba tytuły to coś, co budziło we mnie nadzieję na tego właśnie MMORPG, w którego będę grać po wieki, potem była tera f2p aż dałem sobie spokój i wróciłem do Lola. Powiem co nieco na temat grafiki: RaiderZ jest nieco mniej wymagający i oferuje inny styl niż tera. Tera faktycznie jest bardziej wschodnia, jak oglądałem jeszcze gameplaye od Rocka. Tera znowu świeci dużo bardziej, są spore cuda na niebie, nie wiem... Pentagramy czy coś ;p i tutaj postawiono też na przerywniki filmowe, jak na przykład lot na pegazie do Veliki, który wygląda dosyć efektownie. Co do ścieżki dźwiękowej w grach bardziej przypadła mi ta z RaiderZ. Co do gameplayu się nie wypowiem, grałem już dość dawno, lecz i tu i tu non target jest raczej raczkujący.

Gameplay zdecydowanie lepszy w raiderz. Jesli chodzi o populacje to jest calkiem spora... ale ie na chimera. Polecam crawlera jest płeny 24/24.

Juz mam ekipe i aktywna gildie, ale jak ktos ciagle jest chetny to zapraszam :)

Chimera oczywiscie

Witam,

Ostatnio szukałem ciekawej gry i wpadlem na RaiderZ. Co prawda gralem w nia zaraz po premierze, wbilem max lvl i jakos przestalem grac. Od ostatniego tygodnia zaczalem grac, oczywiscie liczba graczy jest tragiczna, takze szukam jakies osoby/ób do wspolnej gry. Server CHIMERA :)
Dajcie znac w tym temacie

Oczywiscie gierka jest fajna, ale tylko na okolo miesiac/dwa, potem sie nudzi. Ale za to jest bardzo dobry system walki i unikow, takze polecam :P

Założyłem GG dla szybszego kontaktu:
50395994