Rammus, Shen, Malph czy Xin

Właśnie osiągnąłem złotą liczbę 3150 IP czyli cena za jaką chcę kupić następną postać. Zorientowałem się, że praktycznie w ogóle nie grałem tankami, do wyjątków mogę zaliczyć Mundo i Nunu. Teraz mam do was pytanie którą z tych postaci polecacie?

Rammus: Nigdy nie grałem ale jego skill z odbiciem DMG plus perfekt skill do chase wygląda zachęcająco.

Shen: Trochę grałe, trudna postać, mocno lamiłem, ale przyjemnie się nim gra.

Malph: To coś jest niezniszczalne. Ale czy ma wystarczająco DMG, żeby kogoś zownić?

Xin: Trochę z innej beczki, bo Carry. Nigdy nim nie grałem, ale pamiętam jak głośno było o tym jaki Xin jest OP. Dobrze się nim gra?

Bierz malphita, to jest tanko dmger, juz ci mowie, idziesz w armora i wtedy chyba 3 spell zaadaje 600, oczywiscie przy 300..

Rammus: taak w + thornmail = miodzio, przyjemnie się gra + można się pobawić w wycisniecie jak najwiekszej predkosci : D

Shen: wydaje sie trudna, ale jest raczej easy, bardzo dobry tank do ratowania d*py i ganki, ze wzgledu na jego ulti.

Malph: ulti + W,E combo robi całkiem niezly harrasment i dmg, jesli chodzi o tankowanie jest genialnym inicjatorem, rowniez z powodu ulti.

Xin: chyba najmocniejszy carry w grze (ze wzgledu na wytrzymalosc), dmg ma baaaaaaaaaardzo duzy, aczkolwiek OP nie jest, na niskich lvl owszem ale na 30lvl juz nie tak bardzo, nie mniej jednak bardzo przyjemnie sie gra, na 18 ma bardzo niskie cooldowny wiec mozna sie pobawic w 'LEGENDARYYYYYYYYYYYYYYYYYY'!

Ja polecam Xina ponieważ kocham dpsy a jeżeli tankować i dps-ować w jednym to bierz Malpha. Osobiście polecił bym Ci zupełnie inną beczkę ale to nie do tematu.

Rammusem grałem i powiem, że kozacki.

Shen - nie grałem ale czaaaadowo wygląda!

Malph combo ze skilli i leży noobson.

Hmmm ja tak czy tak bym polecił spośród wszystkich postaci : Xina, Pantheona i Ryza(easy to play super combo skill na EG)

Dobra, chyba zdecyduję się na Rammusa.

Dzięki za pomoc. EOT

Temat został zamknięty. Powód: Juz wybrales, wiec zamykam.

Właśnie osiągnąłem złotą liczbę 3150 IP czyli cena za jaką chcę kupić następną postać. Zorientowałem się, że praktycznie w ogóle nie grałem tankami, do wyjątków mogę zaliczyć Mundo i Nunu. Teraz mam do was pytanie którą z tych postaci polecacie?

Rammus: Nigdy nie grałem ale jego skill z odbiciem DMG plus perfekt skill do chase wygląda zachęcająco.

Shen: Trochę grałe, trudna postać, mocno lamiłem, ale przyjemnie się nim gra.

Malph: To coś jest niezniszczalne. Ale czy ma wystarczająco DMG, żeby kogoś zownić?

Xin: Trochę z innej beczki, bo Carry. Nigdy nim nie grałem, ale pamiętam jak głośno było o tym jaki Xin jest OP. Dobrze się nim gra?