możesz mi wysłać. mam już kod do bety
RAMPAGE, Polish Dragon's Prophet guild
Chciałabym się przyłączyć. Mam klucz do bety. Niestety skrzynka odbiorcza jest zapchana więc pisze tutaj.
Zawsze możecie podejść do npc w grze i tam złożyć wniosek o przyjęciu do gildii.
Wszystkich chętnych do wspólnej gry zapraszamy na ts3.novasociety.com i na samym początku widnieć będzie piękny napis "Dragon Prophet" oraz pewien pro gracz tam siedzi.
Do usłyszenia!
Trafił może ktoś klucz do bety ? Bo rozdawali już ponad miesiąc czasu czekam na klucz od nich i jeszcze nie dostałem
@UP niestety nie mam :/
Zapraszamy, zapraszamy! Jest nas co raz więcej, rośniemy w siłę! xDD
Ts: ts3.novasociety.com
RAMPAGE powstanie również w Neverwinter Online, lecz pod przywodztwem najprawdopodobniej Xaorusa, więc spodziewajcie się porządnej ekipy ;> Jeśli chcecie do niej należeć to po.prostu piszcie!
Wczoraj około południa złożyłem w grze aplikacje do gildii, doczekam się w tym życiu akceptacji?
Na jakim tsie gildia siedzi ? na novasociety istnieje kanał o całkowicie innej nazwie do gry neverwinter. Może jakieś info ?
Gildia siedzi na novasociety, z tym że dzisiaj stworzone będą podkanały
Takie sprostowanie: Gildia RAMPAGE będzie grać w Neverwinter Online pod nazwą Drunk Pandaz.
Gildia RAMPAGE z Dragon's Prophet dołączyła do PolishEagles, i pod tą nazwą będą tam grać.
Przepraszam za zamieszanie, niestety wynikło jak wynikło.
Jako że otworzyli rejestracje dla gildii, i aby dostać (chyba) stały dostęp do CBT, należy zebrać chociaż 10ciu graczy.
I tutaj zwracam się do Was, jeśli chcecie pograć w fajnym towarzystwie z TS'em i kupą śmiechu to zapraszam.
Wystarczy że wejdziecie:
https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join i wklepiecie kod, który podam Wam na PW (chcę uniknąć sytuacji że dany gracz wejdzie do gry a nie będzie w gildii).
Zapraszam wszystkich