RAMPAGE, Polish Dragon's Prophet guild

możesz mi wysłać. mam już kod do bety :D

Chciałabym się przyłączyć. Mam klucz do bety. Niestety skrzynka odbiorcza jest zapchana więc pisze tutaj. :)

Zawsze możecie podejść do npc w grze i tam złożyć wniosek o przyjęciu do gildii.

Wszystkich chętnych do wspólnej gry zapraszamy na ts3.novasociety.com i na samym początku widnieć będzie piękny napis "Dragon Prophet" oraz pewien pro gracz tam siedzi.

Do usłyszenia!

Trafił może ktoś klucz do bety ? Bo rozdawali :P już ponad miesiąc czasu czekam na klucz od nich i jeszcze nie dostałem :P

@UP niestety nie mam :/

Zapraszamy, zapraszamy! Jest nas co raz więcej, rośniemy w siłę! xDD

Ts: ts3.novasociety.com :)

RAMPAGE powstanie również w Neverwinter Online, lecz pod przywodztwem najprawdopodobniej Xaorusa, więc spodziewajcie się porządnej ekipy ;> Jeśli chcecie do niej należeć to po.prostu piszcie! :D

Wczoraj około południa złożyłem w grze aplikacje do gildii, doczekam się w tym życiu akceptacji?

Na jakim tsie gildia siedzi ? na novasociety istnieje kanał o całkowicie innej nazwie do gry neverwinter. Może jakieś info ?

Gildia siedzi na novasociety, z tym że dzisiaj stworzone będą podkanały ;)

Takie sprostowanie: Gildia RAMPAGE będzie grać w Neverwinter Online pod nazwą Drunk Pandaz.

Gildia RAMPAGE z Dragon's Prophet dołączyła do PolishEagles, i pod tą nazwą będą tam grać.

Przepraszam za zamieszanie, niestety wynikło jak wynikło.

Jako że otworzyli rejestracje dla gildii, i aby dostać (chyba) stały dostęp do CBT, należy zebrać chociaż 10ciu graczy.

I tutaj zwracam się do Was, jeśli chcecie pograć w fajnym towarzystwie z TS'em i kupą śmiechu to zapraszam.

Wystarczy że wejdziecie:

https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join i wklepiecie kod, który podam Wam na PW (chcę uniknąć sytuacji że dany gracz wejdzie do gry a nie będzie w gildii).

Zapraszam wszystkich ;)