RAMPAGE, Polish Dragon's Prophet guild

Jako że otworzyli rejestracje dla gildii, i aby dostać (chyba) stały dostęp do CBT, należy zebrać chociaż 10ciu graczy.

I tutaj zwracam się do Was, jeśli chcecie pograć w fajnym towarzystwie z TS'em i kupą śmiechu to zapraszam.

Wystarczy że wejdziecie:

https://www.dragonspropheteurope.com/en/community/guilds/join i wklepiecie kod, który podam Wam na PW (chcę uniknąć sytuacji że dany gracz wejdzie do gry a nie będzie w gildii).

Zapraszam wszystkich ;)

Konto mam od prawie miesiąca i czekam na kluczyk, i przy okazji szukam gildi więc z miłą chęcią dołączę :)

Pisz PW :)

Ależ oczywiście że zagram Senzeiku;* . Pisaj PW.

Lol, a dziś w grze pisałem z jakimś kolesie który chciamł stworzyć gildie z nazwą RAMPAGE (jeszcze go się pytałem czy z capslockiem) xD

Jak macie miejsce to inv ;p nick: Ariya.

Jeśli można to też bym dołączył nick: Yebasky się nie mogę gry doczekać :D

@Calvex - LOLD to byłeś Ty? ahahahah xD Tak, to byłem ja :P

PS. To Wy do mnie macie pisać, wykażcie chociaż odrobinę inicjatywy... To Wy chcecie, nie ja :D

Ja też się piszę. Niestety nie mogę CI wysłać PMa, chyba masz już full. Tak więc napisz do mnie, albo oczyść skrzynkę :) Pozdrawiam. Nick: Venio

Ktoś wie na czym to polega ? jeżeli ma się minimum 10 ludzi w gildii każdy dostaje kluczy czy jak to jest ?

Tak, po zakończeniu eventu każda zarejestrowana gildia, a co za tym idzie jej członek dostają zaproszenie do cbt. :) jednakże na 1 lvl'u max to 10 osób :)

A kiedy się ten event kończy? Bo już bym chciał grać :DD

Gildia już jest. Jeśli ktoś już gra, pisać do Elorei, Ariya, lub idźcie do guild npc i tam wyszukajcie RAMPAGE i się zgłoście.

PS. Od kiedy mam latającego smoka, grafika wydaje się o wiele lepsza... :D

Gildia już jest. Jeśli ktoś już gra, pisać do Elorei, lub idźcie do guild npc i tam wyszukajcie RAMPAGE i się zgłoście.PS. Od kiedy mam latającego smoka, grafika wydaje się o wiele lepsza...

Jak dolecisz do strefy gdzie są mobki 24-26 lvl i spojrzysz na taki wodospad to jeszcze bardziej ci się spodoba :)

Zarzuciłbym screena, ale na obecnym lapku to siara dawać bo mam wszystko na low i do tego rozdzielczość 1280 na 720 :D

Ale trzeba przyznać, że gra jest dobrze zoptymalizowana na dwu letnim lapku którego kupiłem za 1,5k - mam na low detalach ~22 fps :P

Karta: 6370m, 512 mb, 64 bit - w 3d marku 11 wyciąga chyba 400 pkt :lol:

5 GB RAM 1333 MHz

Procek P6200 2x 2,1 GHz

Jedyny problem to temperatura, bo po 4 godzinach laptop wyciąga 70 stopni heh xD

Nie no, u mnie jest tak że chodzi bardzo łądnie nawet na najwyższych, z tym że czasami zacznie ścinać :P

wlasnie zrobilem konto, wejdzie na to bym mial wiekrze szanse :D

No i oczewiscie chce dolaczyc do guildi :) dzieki. Nick jak wszedzie Devanzo :)

https://www.dragonsp...nxr6qeic1rbkaim

Infernum Productions

are giving one lucky guild the opportunity to be the first to ever set foot on a floating island, and hundreds more the chance to secure Closed Beta access for Dragon’s Prophet.

Więc w sumie są marne szanse ale jakieś są :D

Właśnie z chęcią bym dołączył ale nie mogę wysłać PW, i czy to nadal aktualne jak tak to bym ten klucz do gildi na stronę prosił :)

Siema, jeśli aktualne też bym z chęcią dołączył, mój nick na Stronie to Blescik, nie posiadam klucza :/.

jeśli potrzeba wam ts3 czy pomocy z stroną gildi zapraszam do novasociety.com tutaj zawsze się dogadamy

ts3,novasociety.com

Community Manager napisał sprostowanie. Nie ma co się napalać.

Please note: at 10 members, players will definitely get Early Access to Closed Beta, but not Instant Access. (Account Frozen will show)