RAN Online jest darmowym MMORPG opartym na rywalizacji szkolnych kampusów. Gracze wybierają do jakiej szkoły chcą należeć (występują w grze cztery - Sacred Gate, Mystic Peak, Phoenix i Leonine). Rozgrywki następnie postępują jak w typowych RPG-ach - zdobywanie doświadczenia poprzez walki ze studentami z innych szkół, wykonywanie misji, zabijanie potworków w mieście itp. Męskie postacie mogą przynależeć do jednej z dwóch klas - Fighters (wojownicy) albo Swordsman (rycerze), z kolei żeńskie postacie mają do wyboru Archers (łuczniczki) albo Qigong (szamanki).
stare ale jare
no i teraz prawdziwa bomba !!!
czytałem o tej grze już dosyć dawno temu w cd-action i się bardzo napaliłem na nią. Poczytałem w necie że ma być na początku 2009 roku ale o niej zapomniałem.Dzisiaj się natknąłem i tak sobie czytam ale z niedowierzaniem że można to ściągnąć i zagrać. Ale się da. Więc wracając do samej gry jest to po prostu piłka nożna przez neta. Ale nie zwykła piłka ponieważ tutaj oprócz gry na boisku ma się życie towarzyskie siłownie kluby zabawa itp... Podam tutaj link do informacji o grze ponieważ autor nie zezwolił na kopiowanie a nie chce mi się pisać samemu i się z nim kontaktować. Info o grze i Recejzja . Na pewno was ta gra zainteresuje ja już pobieram mam nadzieje że się nie zawiodę.
rejestrujemy się ściągamy instalatora na kompa 4 mb i nam pobiera