A tam, ja sie czuje stalym bywalcem i bez tego czerwonego tekstu (Rejestracja: 22 May 2009) Polecam ten styl forumowania
.
Ranga
Kiedyś odpowiadałem w każdym temacie w "Szukam MMO" a teraz musze spamować w hajdparku
Pisanie w HydeParku nie podnosi postów
Witam.Hmmm.. cudowne społeczeństwo, cieszące się mottem " Nic wam nie dam, ale to za to ile wezmę " .Powiedzcie, po jakiego grzyba potrzebna wam owa Ranga?Jakieś przywileje? Czujecie sie doceniani, że piszecie w większości przypadku " bezużyteczne " posty?Ciekawe, no to pogratulować wam .
Jest dostęp do "ELITARNEGO" działu dostępnych tylko dla stałych bywalców, przyjacieli, moderatorów, redaktorów oraz Administratorów. A co tam się dzieje wie tylko ta już liczna trochę grupa. Po twoim poście wnioskuje, że trochę zazdrościsz.
Kiedyś też taki temat powstał, prawie się nie pozabijali.
Oj się dzieje, oj się dzieje...
Hmm ja już tu siedzę od hmm Rejestracja: 18 Jan 2011(jak ten czas szybko leci) i jakoś nieśpieszno mi do tutułu "stałego bywalca", szczerze to ja go nie chcę, wolę nie odstawać od reszty społeczeństwa.... kogo ja oszukuję, jak ja bym chciał mieć ten szlachecki tytuł
E tam pierdzielicie... Dostaniesz to dostaniesz, nie to nie, tyle. Jakoś specjalnie się nie napalam, żeby miec taki tytuł, ale dla posiadaczy jest to pewne wyróżnienie, nagroda za pobyt i jakieś zasługi.
Ok, nie ma co dalej dyskutować ponieważ temat został już dawno wyjaśniony.
czy jest szansa zebym otrzymal range stąłego bywalca?