Ranga

czy jest szansa zebym otrzymal range stąłego bywalca?

Nie ma takiej możliwości.

A właściwie jak zdobyć tą rangę?

Do admina pisac, jak da to da.

A ja bym dal, trzeba być dość zdolnym aby pisać owy temat, ziom.

Co za czasy nic się nie robi a chce się coś dostać. Ja tam musiałem walczyć o te szlachetne miano "stałego bywalca"

Jestem dumny z owego tytułu, dzięki, proszę, pa. :D

Jednak stały bywalec to stały bywalec, trza się wysilić. Ale jak? Tego to nie wiem. Raczej nie ilością postów, bo taki Landrynus ma mniej i ma bywalca. Poza tym ile spamu i offtopu by było... Przysłuż się jakoś, moze dostaniesz.

Nie ma jasnych reguł otrzymania tej rangi. Co jakiś czas ranga wędruje do stałych bywalców i tyle :P

To ja też proszę :D hehehhe . A co bierzecie pod uwagę nadając ten tytuł ?

Musisz być ziomkiem.

Nie, coś zrób dla forum :)

A może to od kaprysu admina :D, kto dostaje rangę :D. A tak na boku to wina, leży zawsze po stronie admina :D.

Jezeli sie nie myle to range da admin z czasem. W ktorys dzien admin dodaje kilka lub kilkunastom osobom to range jednego dnia raz na rok. Dodaje to osobom, ktorzy sa min. 2 lata na forum. Moge sie mylic to sa tylko moje obserwacje. Przepraszame chaotycznie pisze bo jest 7 rano a ja spie.

To ja z drugiej pary kaloszy. Ciekaw jestem, czy mozna go stracic? ;)

Pozwolę sobie wkleić to co zawsze odpisuję w takich prośbach:

Nic nie można zrobić. Dostanie takiej rangi zależy tylko i wyłącznie od widzimisię mojego, R3m4ke'a albo Chmarusa. Jak powiedzmy mam dzień dobroci i zobaczę, że ktoś zapadł mi w pamięć (pozytywnie zapadł w pamięć...) i jest trochę na forum to ewentualnie przyznaję taką rangę. Na pewno nie można o to w jakikolwiek sposób zabiegać, to tylko pogarsza sprawę.

imho powinny być jakieś nieskomplikowane wybory przeprowadzane między obecnymi karczmarzami raz na jakiś czas, żeby do "SUPER HIPER DUPER ELITAERNEGO GRONA" wybrać ludzi przede wszystkim wartościowych pod względem treści prezentowanych na forum, a dopiero w drugiej kolejności jak najbardziej aktywnych. Ja to też względnie niedługo na forum siedzę, ale pamiętam czasy jak w karczmie się poważne rozmowy toczyły, a nie to to coś, co tam się teraz dzieje :<

btw. czasy się znowu na forum nie zgadzają :P nvm

O Hania jeszcze zyjesz :) To sobie pozwole opowiedziec za co ja dostalem range i to od Ciebie :) Mianowicie za picie balasamu pomorskiego ( trunek bogow jakby ktos nie wiedzial ;) ) i belkotanie na tsie? ts to byl czy irc? No i pikne opowiesci jak to Bliskim Wschodzie drzewiej bywalo ;) 10 warnow tez mi przypomina pod postami o stanie niewazkosci.

żeby do "SUPER HIPER DUPER ELITAERNEGO GRONA" wybrać ludzi przede wszystkim wartościowych pod względem treści prezentowanych na forum, a dopiero w drugiej kolejności jak najbardziej aktywnych.

Toż właśnie to miałem na myśli mówiąc "pozytywne zapadanie mi w pamięć".

Ja to też względnie niedługo na forum siedzę, ale pamiętam czasy jak w karczmie się poważne rozmowy toczyły, a nie to to coś, co tam się teraz dzieje :<

Siedzę jeszcze dłużej i to naprawdę były wyjątki :P. Szczególnie, że obecnie najbardziej bezsensowne treści tworzą osoby z największym stażem jak Dixell.

Ale ogólnie co do idei jakiegoś tam stopnia demokratyzacji mogę się zgodzić, na gorsze to pewnie nie wyjdzie.

To sobie pozwole opowiedziec za co ja dostalem range i to od Ciebie Mianowicie za picie balasamu pomorskiego ( trunek bogow jakby ktos nie wiedzial ) i belkotanie na tsie? ts to byl czy irc? No i pikne opowiesci jak to Bliskim Wschodzie drzewiej bywalo

Za każdym razem jak gdzieś mi się przewija przed oczami Balsam Pomorski to mam skojarzenia wyłącznie z Tobą :D Aż wstyd, że jeszcze ani razu nie odważyłem się go spróbować.

Ja siedze na forum stsunkowo krótko, nagle patrze i jestem szczęśliwym posiadaczem : Stałego Bywalca!

Za to po ilosci postow widac, ze lejesz wode rowno :)

Kiedyś odpowiadałem w każdym temacie w "Szukam MMO" a teraz musze spamować w hajdparku ;)

Witam.

Hmmm.. cudowne społeczeństwo, cieszące się mottem " Nic wam nie dam, ale to za to ile wezmę " .

Powiedzcie, po jakiego grzyba potrzebna wam owa Ranga?

Jakieś przywileje? Czujecie sie doceniani, że piszecie w większości przypadku " bezużyteczne " posty?

Ciekawe, no to pogratulować wam .