Ranger a Rasa

Witam! Jaka rasa waszym zdaniem najbardziej pasuje do Rangera ? Zapraszam do dyskusji .

Wizualnie najbardziej pasuje według mnie Sylvari (taki odpowiednik elfów) Wychowani w lesie obcując z przyroda w sam raz pasuje na postać za pan brat z zwierzątkami ;)

Z czysto taktycznego pkt widzenia to Asura, małe niepozorne srele, łatwiej wykonać atak z zaskoczenia ciężej zfocusowac.

Ale ja i tak stawiam zawsze na klimat wiec wybrał bym Sylvari :)

Witam! Jaka rasa waszym zdaniem najbardziej pasuje do Rangera ? Zapraszam do dyskusji .

No to Ci powiem, żeś rozpętał dyskusje. A co do rasy mi najbardziej się podoba Human a to z racji tego, jak na nim wyglądają zbroje - http://www.gw2armor.com/human/male/medium_list.php

Poza tym motyw kota mającego kota też daje rade :D

Sylvari jest bardziej do driady podobny i pasuje do rangera. Norn moim zdaniem równie dobrze pasuje wiesz taki highlander, urodzeni łowcy ! No i human i charr bo asura to mi tylko na engeenera albo klasy magiczne, a jako wojownik lub guardian z greatswordem fajnie biega, komicznie :D

Ze względów fabularnych stawiałbym na Nornów, gdyż zaczynając grę tą rasą, nasz bohater wypowiada słowa ,,This is my big hunt!" Czy jakoś tak. Drugą rasą nadawającą klimat rangerowi jest zdecydowanie Sylvari! Ze względów które jak już wyżej napisano, obcowanie z naturą.

@Down

Thx poprawione

Norn nie Nord :D Norda to masz w TES-ach. Ale chodzi mniej więcej o to samo. Ja bym zrobił Norna, bardzo fajnie wygląda w medium armorkach.