Ranger czy Shadow w PVP

pytanie, kto jest lepszy na pvp ? ranger czy shadow?

hmmmm zależy każdy jest dobry jeśli tylko potrafisz zrobić piękne combo gdzie przeciwnik jest tak zdezorientowany że już się poddaję na początku walki ja osobiście preferuje shadowa narazie mam 28 i zacząłem się bawić w pvp i na lajcie położyłem rangera 32 lvl ze stratą jedynie około 15 % życia lecz myślę że jakbym nie mylił czasami hotkeyów to bym wyciągnął do nawet utraty maksymalnie 5 % życia a z lepszymi skillami to już głowa mała a co do rangera myślę że jakbym miał grać dystansowcem to bym poczekał na gunnera czyli 5 subklasę huntera widziałem filmiki i zapowiada się bardzo dobrze

zalezy czym lubisz grac, jak melee to shadow jak ranged to ranger, proste

Nie ma lepszych i gorszych klas w pvp, każdy z każdym jest w stanie wygrać. Wszystko zależy od Twojego stylu grania oraz comba które sobie ułożysz.

Shadow to klasa szybka i na krótki dystans ,a ranger to wiadomo ;)

Liczą się umiętności gracza + skile + ewipunek + rekacja gracza na daną chwilę w grze. Z każdą postacią jesteś, w stanie wygrać w PvP.

Liczą się umiętności gracza + skile + ewipunek + rekacja gracza na daną chwilę w grze. Z każdą postacią jesteś, w stanie wygrać w PvP.

Nie powiedziałbym. :)

Liczy się build + combo, z tym każdego złożysz. EQ nie jest tak bardzo ważne jak masz ładnie ogarnięte combo. Znam osoby, które na 30+ składały item shopowych nieudaczników z 50+. Combo, combo i jeszcze raz combo. Z dobrym ogarnięciem można wygrać starcie nie tracąc nawet 1hp.

Wiem, wiem :). Dlatego, na końcu napisałem liczy się reakcja gracza na daną chwilę w grze. No, i zapomniałem o combo fakt :).

Moim skromnym zdaniem Shadow ;] ma lepsze combo i kiedy złapiesz dobrze w combo + skile koleś niema szans się nawet poruszyć ;]

pytanie, kto jest lepszy na pvp ? ranger czy shadow?