Ranger czy Sorcerer

1.co jest lepsze do solowego expienia ?

2.Co wy byście wybrali ?

3.Jakie skile fajnie wyglądają?

Z góry dziękuje

1.co jest lepsze do solowego expienia ?2.Co wy byście wybrali ? 3.Jakie skile fajnie wyglądają? Z góry dziękuje

1. Z tych dwór ranger.

2. Chanter

3. Głównie większość, ranger ma głównie różne rodzaje strzałów, które zwykle zmieniają tylko kolor poświaty strzały.

Myśle ze na początku raczej sorcerer,ale nie jestem pewien bo nie grałem ale rangerem na początku lipa ale od 45 to jest miazga.

Ja wybrał bym Rangera poniewaz jest to klasa melee a nie nie nawidze casterów.

Ranger ma skille sec z krótką animacja a sorc z długą chyba że doty.

1. Obydwoma się fajnie expi, szybko.. sorcem na pewno jest łatwiej na początkowych lvlach

2. Kto co woli, napierdalacz krytyków czy magiczny napierdalacz ?

3. U rangera to ogólnie szału nie ma, jakieś fajne skille pewnie się znajdą ale nie wiele. Sorc ma pełno ciekawie wyglądających skilli

1. Sorcerer

2. Gladiator/Templar

3. emm Glad i Temp mają fajne skille bo przewracają , walą i wywalają w powietrzę

Sorc. Dlaczego? Osobiście nie znoszę bawienia się jakimiś trapami i zmian między łukiem a melee. Poza tym Sorc ma całkiem sporo CC (slow, odrzucenie, unieruchomienie, sleep etc.), a jeśli do tego dodamy zadawanie sporych obrażeń w ciągu chwili... Inna sprawa że jak się go dorwie z bliska to jest bardzo miękki ;)

Sorc. Dlaczego? Osobiście nie znoszę bawienia się jakimiś trapami i zmian między łukiem a melee. Poza tym Sorc ma całkiem sporo CC (slow, odrzucenie, unieruchomienie, sleep etc.), a jeśli do tego dodamy zadawanie sporych obrażeń w ciągu chwili... Inna sprawa że jak się go dorwie z bliska to jest bardzo miękki

I jak spali swoje główne spelle i będzie je miał na CD to nie zrobi nic. Zabija jedną osobę na combo, ale więcej zbyt dużo nie robi.

Sorc. Dlaczego? Osobiście nie znoszę bawienia się jakimiś trapami i zmian między łukiem a melee. Poza tym Sorc ma całkiem sporo CC (slow, odrzucenie, unieruchomienie, sleep etc.), a jeśli do tego dodamy zadawanie sporych obrażeń w ciągu chwili... Inna sprawa że jak się go dorwie z bliska to jest bardzo miękki

Może i jest miękki ale dps i jak ogarniasz to sam może grupę utłuc. Ranger nie musi zmieniać broni żeby wszystkie skille używać

I jak spali swoje główne spelle i będzie je miał na CD to nie zrobi nic. Zabija jedną osobę na combo, ale więcej zbyt dużo nie robi.

Może i jest tak,ale trzeba tez ogarniac to wcale tak nie jest :D i tak samo jak Sorc może 2-3 osoby sam zmieść

1.co jest lepsze do solowego expienia ? W praktyce różnic nie ma... Tam gdzie jeden ma minus drugi ma plus

2.Co wy byście wybrali ? Ranger

3.Jakie skile fajnie wyglądają? U sorka większość fajnie wygląda, a u rangera to destruction trap robi sporą rozpierduchę na ekranie, arrow storm podobnie, explosive arrow i w sumie to nie pamiętam więcej nazw :P

Z góry dziękuje. Proszę bardzo

ja osobiscie gram sorkiem ale nie wiem czy to dobry wybor w porownianiu do rrangera,bo u rangera skille sie nie castuja a u sorka tak :/

co wy wiecie...Ranger jedzie sorca jak sobie chce :)

wiem bo tak wymienie sę moje postacie ;>

1 KONTO

-55 glad

-55 temp

-55 cleric

-49 ranger

2 KONTO

- 55 Chanter

- 12 assasin

więc...

Ranger>Sorc jeśli ogarniesz

Glad > all classes (prócz rangera , templara i clerica. Trzeba mieć skilla by ich zabić)

Templar > All classes (prócz rangera , clerica i glada. To samo co UP)

Nie graj tym i tym , wbij 25 glad i leć dual mace.

Ja gram Rangerem i mi się ta postać bardzo podoba. Do expienia rewelacja, przynajmniej dla mnie.

co wy wiecie...Ranger jedzie sorca jak sobie chce wiem bo tak wymienie sę moje postacie ;>1 KONTO-55 glad-55 temp-55 cleric-49 ranger2 KONTO- 55 Chanter- 12 assasinwięc...Ranger>Sorc jeśli ogarnieszGlad > all classes (prócz rangera , templara i clerica. Trzeba mieć skilla by ich zabić)Templar > All classes (prócz rangera , clerica i glada. To samo co UP)Nie graj tym i tym , wbij 25 glad i leć dual mace.

Glad all prócz templara, a templar all prócz glada, widzę że jesteś pro znawca aiona + nawet nie masz jednej wersji. Nawet w jednym poście potrafisz sobie zaprzeczyć. ^^

1.co jest lepsze do solowego expienia ?

2.Co wy byście wybrali ?

3.Jakie skile fajnie wyglądają?

Z góry dziękuje