Witam
W PoE, jak z resztą można wywniąskować z tematu, gram Ranger`em, i moje pytanie brzmi następującą, jakie EQ powinienem nosić, pod Evision, Armory, czy jakie... ^^
Z góry dziękuję za pomoc...
Witam
W PoE, jak z resztą można wywniąskować z tematu, gram Ranger`em, i moje pytanie brzmi następującą, jakie EQ powinienem nosić, pod Evision, Armory, czy jakie... ^^
Z góry dziękuję za pomoc...
Evasion raczej.
Eviasion i wziac skilla Iron reflex ktory zamienia evasion na armor
Ok, wielkie dzięki, a ten skill to pasyw?
tak
Tak, to pasyw.
Ok, jeszcze dwa pytania, pierwsze, co zrobić żeby broń świeciła, drugie co mam zrobić w zadaniu The Way Forward... ^^
Z góry dizęki...
Żeby broń się świecila musisz kupić dodatki w item shopie za real kase.
A w zadaniu The Way Forward musisz dojść do Emperor's Road, czyli musisz przejść przez więzienie.
Ok wielkie dzięki, tematu proszę nie zamykać, tak w razie jeszcze jakiś pytań... ;D
Więc tak, oto mój build http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAr-sB0fT4okDEotwVq9Kn1P7IBfmjipsmMgGyGRXwOlgEfo19z3ph63pT
chciałbym się od was dowiedzieć czy jest sens, grać dalej tą postacią z tym buildem, jeśli tak, to prosiłbym was, aby na powyrzszym dzrzewku, "pozaznaczać" skille, które powinienem zacząć rozwijać z góry dzięki...
Ja śmigam na takim i lajtowo idzie http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIBm40ILhmO7YPTfjWSTsjuDlb6dEF315UFMpR_AtnGBYSm4H8rMfohdnb3yqkUdQ6tKaX8xd0NLOkVIIPb_EvOcWwWKk0_J26qtfKukyo4qW5N46xZ_o-mVzrhiPF6uLc-xq7-CvJF52MD2wDMhxOcpGgOhQ40ICImWlKbXaia8pcyft1G_E5jpw==
What? Jakie wy buildy dajecie pod łucznika?
Hhahahaha. Wy chyba nie macie mózgów.
Na rangera się idzie w dex i skille pasywne typu: + x% attack speed with bow, + x% damage with bow. i jeszcze w piercing czyli przebijanie celów i dmg w te z tyłu i w evasion.
A tyam typ idzie w str i hp. buhahahaha. ciekawe jaki ma dmg? pewnie żałosnie niski. Ranger nie potrzebuje zycia bo nie musi, zanim moby do niego dojdą już mają leżeć.
A evasion mu pomaga unikać obrazen. Wiec po co go zamieniać na armor?
Poczytajcie troche. Z tego co grałem na CB to str nic nie dawał dmg łucznikowi.
To się nie wypowiadaj jak nie wiesz. Jest skill passywny, który konwertuje str w dmg dla łuka. A i czemu mam nie zmienić evasion w armor, skoro armor jest lepszym typem obrony?
Iron Grip -> +0,2 % fizycznych obrażeń za 1 punkt siły
lisudb:
Co jak co... ale muszę zgodzić się z Peelen.
Resolute Technique(!),Iron Grip,Unwavering Attacks,Blood Magic (!),Iron Reflexes...
Nie dość że za dużo tych Keystone'sów to jeszcze tylko 1 ci się naprawdę przyda i mówię tu o Iron Reflexes (w przypadku gdy naprawdę wolisz Armora), w większości przypadków Granitowa Flaszka wystarczy, jeśli masz prawie 0 obrony.
Iron Grip na Rangerze to grzech, z 200 punktów siły uzyskujesz 40% do fizycznych obrażeń, czyli parę co większych pasywów za około 15-20 utraconych w siłę/dojście do Iron Grip.
Niezłe pasywy do HP są blisko pasywów do łuku, jak ktoś ma wrażenie, że brakuje.
Armor jest lepszym typem obrony tylko w dużych ilościach, ale ja nie widzę prawie żadnych nodów ulepszających Evasion, więc lepiej zostać przy Evasion. Przy nawale mobów Evasion daje ciała po całości, Projectile Weakness sprawia, że Evasion może być praktycznie pominięty.
Piercing to nie jest zawsze najlepsze wyjście, ale się przydaje.
ProGMR:
Do kasacji:
- Iron Grip -> z 84 pkt siły -> 16,8% zwiększenia obrażeń fizycznych.
- Pasywki do życia blisko Vaal Pact, masz zdecydowanie bliżej lepsze opcje
- Vaal Pact -> Po co mieć Vaal Pact bez Life Leech'a?
Do dodania:
- Pasywki do Łuku
- Evasion
- Mana (opcjonalnie)
A ktoś by mógł polecić jakis build do marudera z dwuręcznymi ?
build na shadowa potrzebny !
Ludzie esencja tej gry to budowanie samemu postaci. Ja od wczoraj gram rangerem. wbijam poziom, otwieram drzewko i patrze gdzie moge iść spontan.
Może zawale coś ale to bedzie moja postać, a nie jak wiekszosc innych.
Zgadzam się z tobą, trochę bez sensu jest grać postacią zrobioną przez kogoś innego po to żeby nie mieć tylko problemów w grze.
ProGMr :
Teraz to wygląda całkiem logicznie, tylko pamiętaj żeby używać Frenzy.