Ranger problem z 3 poziomem trudności

Witam, gram w path of exile od rozpoczęcia bety i doszedłem do 3 poziomu trudności ale tutaj napotkałem coś bardzo dziwnego dzisiaj biłem bossa 2 aktu i padałem na strzał ze skały i mam pytanie czy to normalne? Mam 1415 hp 5800 arm (gdy włączone mam grace). Resisty fire 38% cold 75% chaos -30% lighting 75%. Mam lvl 59 niżej dam drzewko skill jeśli macie jakieś sugestie co do dmg będę wdzięczny za pomoc.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAbwB5wR-BS0FhAX5Dq0UIBR1FSAV8Bm0Gf4aVRsBG8gkpSmlLOkwfDKUNug51DpSOlg-z0MxUEdRR1s9XhNgS2EhZKNqk2_ydEF07XfXeu9_An8rg9uE74cZjX2VBZcGm42gn6bgpzCn1Kp_qrivp6_rtkG34r3mwA_K085xzqjZxt-_5-rvevaj9775M_lj_Ev-yA==

Używam: lighting arrow(life gian on hit+ gmp + faster attacks), frenzy(added fire dmg, added lighting dmg, added cold dmg), bear trap, grace, poison arrow, ranged attack totem (split arrow). Mam 328 dps z łuku i mój dmg jest mizerny przynajmniej tak mi sie wydaje teraz będę próbował jak najszybciej do iron grip dojść ale to kilka lvl jeszcze.

Cześć.

Zaczne od tego, że mało hp jak na ten lvl masz i te twoje drzewko nie ma ładu ani składu :P.

Jak jesteś bogaty polecam Ci zrobić praktycznie od nowa te drzewko, chyba, że Ci zresetowali bo miałeś pare punktów u duelisty, to by było fajnie :P.

widzę, że w physicala idziesz, póki co to jest bez sensu. Będziesz miał strasznie małe dps, warto iść w elemental. Proponuje Ci takie drzewko:

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAdEB5wJxBLMFLQguDH0OrRB_FCAUTRjbGS4Zjho4GlUdFCFgJ-0ppSyFMgkyfjKJNZI26DbpQKBDnEZpSn1N407IUEdQUFRJVcZW-lcNV-JYY1ivWfNaGluvXz9gS2EhY6dko2aeZ6BnvW6qdO108XfleA1674Tvh3aMz49GkAqQVZuNm6GeuZ7NogCiQKcIpzCnhKlurFmsqq_rtfK4k7ndwBrEosaextjPZdDQ0iHTftSP2WHdDd1G42rnUuw47YPuDu5v7w7vTvIv89306fT49kj60vxO_MX-jw==

Lightning Arrow ( LMP, Chain, Life on Hit, Weapon Elemental Damage)

Frenzy (Faster Attacks, Added fire damage, coś tam jeszcze )

Elemental Hit (Weapon Elemental Damage, Faster attacks, Life on hit)

Bear trap (Added Fire Damage, culling strike)

Grace (Aura) <

Wrath (Aura) < Reduce Mana do tych 3

Anger (Aura) <

jak coś pytaj

Witam, gram w path of exile od rozpoczęcia bety i doszedłem do 3 poziomu trudności ale tutaj napotkałem coś bardzo dziwnego dzisiaj biłem bossa 2 aktu i padałem na strzał ze skały i mam pytanie czy to normalne? Mam 1415 hp 5800 arm (gdy włączone mam grace). Resisty fire 38% cold 75% chaos -30% lighting 75%. Mam lvl 59 niżej dam drzewko skill jeśli macie jakieś sugestie co do dmg będę wdzięczny za pomoc.

http://www.pathofexile.com/passive-skill-tree/AAAAAgIAAbwB5wR-BS0FhAX5Dq0UIBR1FSAV8Bm0Gf4aVRsBG8gkpSmlLOkwfDKUNug51DpSOlg-z0MxUEdRR1s9XhNgS2EhZKNqk2_ydEF07XfXeu9_An8rg9uE74cZjX2VBZcGm42gn6bgpzCn1Kp_qrivp6_rtkG34r3mwA_K085xzqjZxt-_5-rvevaj9775M_lj_Ev-yA==

Używam: lighting arrow(life gian on hit+ gmp + faster attacks), frenzy(added fire dmg, added lighting dmg, added cold dmg), bear trap, grace, poison arrow, ranged attack totem (split arrow). Mam 328 dps z łuku i mój dmg jest mizerny przynajmniej tak mi sie wydaje teraz będę próbował jak najszybciej do iron grip dojść ale to kilka lvl jeszcze.