Rangi za plusy?

ok powiem tak pierwszy raz się spotykam by na forum takie parcie ktoś robił na temat rang.. wypowiadam się na wielu forach i ogólnie nikt nie zwraca uwagi jaką ktoś ma range po prostu forum służy do wypowiadania się a nie zdobywania achivmentow i tytułów :] bo później będą zakładane głupie tematy tylko po to by sobie nabijać rangi i forum z miarę normalnego przejdzie w śmietnik :]

dokładnie i Magar będzie się chwalił że ma range a ja nie mam i mogą wyjść z tego nieprzyjemne sytuacje, jak komputer za oknem czy rzucanie krzesłem w rodziców

jest sens coś zmieniać skoro wszytko działa tip top ?

@FlashGordon

Oczywiście trzeba to zmienić bo twórca tematu powie Ci ze nie masz pojęcia co do rozwoju forum.

Moim zdaniem zbyteczne jest zdobywanie rangi za plusy. Po co nam dodatkowa ranga, przeciez nikt na to nie zwraca uwagi. Ja zwracam jedynie uwagę na rangi "użytkownik, moderator admin ...." i nic wiecej. Kadżda osoba może ci pomóc i oczywiscie możesz jej dać plusa lecz żeby za to otrzymywać range to zupełnie niepotrzebne. Zawsze możesz wejśc na czyiś profil i porównywać sobie ilość plusów czy też tylko zobaczyć ile dany użytkownik ich posiada. Różne osoby można spotkać na forum, te które dają plusy z nudów lub te które dają za samą pomoc ale nie widze sensu tak jak pisałem przydzielania dodatkowej rangi. Tyle na ten temat.

Oczywiście nie będe miał nic przeciwko jeśli taka opcja się pojawi na tym forum.

Po co? Dla urozmaicenia forum. A myślenie "po co coś zmieniać, skoro działa" jest naprawdę głupie. Gdyby tak wszyscy myśleli, naprawdę żylibyśmy jeszcze w czasach średniowiecza. Rozumiem że nie interesuje Was coś takiego ale kolega wyszedł z pomysłem, a Wy go kompletnie zjedliście...

Pomysł dobry i ciekawy ale nie na to forum, gdzie istnieją kółka wspólnej adoracji w których każdy by siebie lajkował :).

Moze wprowadzic zamiast lubie to jakies pkty + bez minusow z wiadomych przyczyn ktos dostanie 100 bo go nie lubia. NA wielu forach cos takeigo funkcjonuje i wraz z iloscia + za pomoc dobra podpowiedz zyskuje sie range coraz wyzsza.