Rangi?

Da się i jeśli tak to jak zmienić rangę(?) - np. początkujący mag?

Ranga sama się zmienia z postami.

Na początkujący mag to chyba jest 100+ postów , ale nie jestem pewien.

Tak wygląda tabelka:

• Nowicjusz - 1
  • Giermek - 20
  • Adept - 40
  • Początkujący Mag - 80
  • Czarodziej - 150
  • Mistrz sztuki tajemnej - 300
  • Arcymag - 450
  • Wymiatacz - 700
  • Naczelny Arcymag - 900
  • Bractwo Cienia - 1100

@Hania

A czemu ty masz King Of Folse a jakiś moderator Ruszowy Mściciel ;o

No cóż, status w hierarchii robi swoje. :D

A tak na poważnie, wszystko idzie chyba ustawić w profilu, a jak nie, to administracja może w PA. W takim wypadku można PM'em... jednakże nic nie obiecuje.

Taa, "Co się Patrzysz". Daj mi na parę minut Admina i se ustawię :rolleyes:

Ja mam ruszowy msciciel, bo kiedys upolowalem ruszowego jelenia. Jak dokonasz takiego czynu, to moze ranga sie zmieni, a tak? Nie ma bata, zbieraj posty!

Ja wypiłem duszkiem piwsko z butelki, więc jaki tytuł dostanę ? : )

Dostaniesz range "Piwozlop pospilus, butelcus caluskus

Ja zrobilem epicki skok przez płot > opis w Karczmie :D Moze jakis przydomek hax0red parknur?

To się ustawia tak:

Wchodzi w swój profil, i chyba na początku jesteś w zakładce ustawienia, potem klikasz na zakładkę profil i tam masz napis "Tytuł użytkownika" i wolne pole. Tam wpisujesz i masz.

Ślepcem jestem, nie znalazłem. Ale napisałem aby podać pewien pomysł - może różne rodzaje rang, do wyboru w ustawieniach profilu? Coś jak skiny na Xfire: Army - dostawalibyśmy kolejne stopnie, fantasy - magowie itd. Średniowiecze - od giermka do Paladyna? Wiem że głupie, nazwijcie mnie spamerem.

No tak, ale plugin to sam nam napiszesz pod IPb rozumiem? Zastanówcie się nad tym co proponujecie...

Ja też nie znalazłem ;/ może jakaś dokładniejsza instrukcja? ;p

Nie macie czegoś TAKIEGO? Pisze tam tytuł użytkownika....

Nie. Pod ilością postów jest od razu data urodzenia.

Oni za pewnie nie mają takiej opcji, ponieważ nie napisali określonej liczby postów(czyli 500). Przynajmniej dawniej tak było, ale to się chyba nie zmieniło.

Tak, limit był ustawiony na 500, zmieniłem na 1 bo 0 to już wyłączenie całego tego systemiku. Możecie sobie zmieniać tytuły.

Ja już zmieniłem Bractwo Cienia.

Zaraz zmienię na coś lepszego :P.

To po cholerę te rangi?