Ranked Partner

Siema!

Poszukuje ranked partnera w grze League of Legends na serwerze Nordic&East.Mam rozegrane 150 rankedow w tym sezonie bylem w Silver I ale oczywiscie nie gralem 2 miesiace i riot postanowil zrzucic mnie do brazu I.Udalo mi sie odrobic Silver IV ale zbyt wielu noobow mi sie trafia i mnie to do szalu doprowadza.Gram glownie jungle ewentualnie support.Chodz poradze sobie na kazdej lini(teoretycznie).Jesli ma ktos ochote pograc piszcie.

chetnie pisz w grze czarnablyskawica :)

Moze troszeczke nie w temacie ale coz ;c, jezeli byles w silver I to nie mogles po 2 miesiacach spasc do bronzu I wiec niestety ale klamiesz :(.

Moze troszeczke nie w temacie ale coz ;c, jezeli byles w silver I to nie mogles po 2 miesiacach spasc do bronzu I wiec niestety ale klamiesz .

oczywiscie ,ze mozna : ) przegrywał wszystko jak tylko mógl . kwestia druga przenosiny konta . przenies konto na turcje = nawet -2/3 dywizje : P potem tylko pech ...

Co może się stać, jeśli przez trochę nie będę grać meczów rankingowych?

Po 28 dniach nieaktywności w konkretnej kolejce rankingowej będzie miało miejsce kilka wydarzeń. Po pierwsze, zostaniesz ukryty w rankingach swojej ligi i możesz stracić punkty ligowe w zależności od zajmowanego poziomu. Co 7 dni od tego momentu będziesz tracić kolejne PL, aż rozegrasz mecz w zajmowanej przez siebie kolejce.

Ilość punktów ligowych traconych po każdym okresie zaniknięcia jest następująca:

• Poziom diamentowy: 50
  • Platynowy: 35
  • Złoty: 25
  • Srebrny: 10
  • Brązowy: 0
    Oczywiscie ze nie mozna :)
    Po za tym w temacie pisze ze nie spadl ze swojej winy tylko przez to ze nie gral :)
    @down
    Tyle ze nie wyciagnolem sobie tego z glowy tylko z forum Riota wiec raczej oni lepiej wiedza ile pkt spada a nie twoj kolega nie? xD

Tak napewno macie racje.Przeciez on napewno klamie bo jak to inaczej wytlumaczyc...A no tak ze to juz nie pierwsza akcja.Moj dobry znajomy platyna 1.Odpuscil sobie lola na 4 miechy i co wraca.Zloto 1 gg :).Tak wiec nie pieprzcie farmazonow i nie probujcie dedukowac jak Sherlock bo wam nie idzie.Btw temat jest o poszukiwaniu kogos do teamu ;).

Ps.Owca w temacie jest napisane a nie pisze:).

Z ciebie owca to prawdziwy neseser

Tak napewno macie racje.Przeciez on napewno klamie bo jak to inaczej wytlumaczyc...A no tak ze to juz nie pierwsza akcja.Moj dobry znajomy platyna 1.Odpuscil sobie lola na 4 miechy i co wraca.Zloto 1 gg .Tak wiec nie pieprzcie farmazonow i nie probujcie dedukowac jak Sherlock bo wam nie idzie.Btw temat jest o poszukiwaniu kogos do teamu .Ps.Owca w temacie jest napisane a nie pisze:).

Heh nawet jakbyś był w silver 5 to byś nie spadł do bronzu bo maks przez te 2 miesiące mogło ci spaść maks ok. 50 lp, wytłumaczenie ? patrz post od owcy.A jeżeli twój kolega był w platynie 4-5 to oczywiście jeżeli nie grał przez 4 miesiące to spadł.I raczej nie chodzi tutaj o udowadnianie czegoś tylko o to jak ludzie wciskąją sobie wzajemnie bajeczki.

Mozna spasc mocno i sam jestem tego przykladem. NIe gralem od 3 kwietnia do 31 lipca i spadlem z platyny IV do Gold III

Mozna spasc mocno i sam jestem tego przykladem. NIe gralem od 3 kwietnia do 31 lipca i spadlem z platyny IV do Gold III

Widzisz i nie grzmisz ty nie grałeś przez prawie 5 miesięcy i się dziwisz ? spadłeś o 4 ligii w ciągu 5 miesięcy z czego spadało ci bardzo dużo pkt po mesiącu co tydzien, a tutaj inny kolega wciska bajeczke, że wciągu 2 miesięcy spadł z silver 1 do bronze 1 co jest niemożliwe.....

czytaj ze zrozumieniem...Z platyny 1 a nie 5...W kazdym razie jaki bylby sens rzekomego klamstwa?Zapewne dowod na to ze mam skila anie jestem frajerem z silvera 4 tak?Niezle kombinujecie ale nie tedy droga ^^.A pozatym skila to sie juz raczej udowadnia w grze ;).

Widzisz i nie grzmisz ty nie grałeś przez prawie 5 miesięcy i się dziwisz ? spadłeś o 4 ligii w ciągu 5 miesięcy z czego spadało ci bardzo dużo pkt po mesiącu co tydzien, a tutaj inny kolega wciska bajeczke, że wciągu 2 miesięcy spadł z silver 1 do bronze 1 co jest niemożliwe.....
czytaj ze zrozumieniem...Z platyny 1 a nie 5...W kazdym razie jaki bylby sens rzekomego klamstwa?Zapewne dowod na to ze mam skila anie jestem frajerem z silvera 4 tak?Niezle kombinujecie ale nie tedy droga ^^.A pozatym skila to sie juz raczej udowadnia w grze .

Kur*a specjalnie dla ciebie oblicze to dokładnie.Jesteś w silver 1 dajmy masz 50 pkt. nie grasz 28 dni masz 40 pkt nie grasz kolejne 7 dni masz 30pkt nie grasz kolejnych 7 dni masz 20 nie grasz kolejnych 7 masz 10 nie grasz kolejnych 7 masz 0 nie grasz kolejnych 7 spadasz do dywizji 2 i masz 100 pkt i best of 3.Rozpisałem tutaj 2 miesiące gry i system samych dywizji z lola opisany przez riota więc wytłumacz mi gdzie tutaj masz spadek tylu lp i miejsce w brązie 1 ? (trwa to dokładnie 63 dni więc jeżeli wróciłeś po równych 2 miesiącach to byłbyś jeszcze w silver 1 z 0 pkt ;))

Zamiast płakać nad rozlanym mlekiem, a w tym przypadku nad straconą dywizją, zagrajcie z nim mecz 1 na 1 albo normala, sprawdźcie jak gra i potem oceńcie czy kłamał czy nie i czy jest sens z nim grać w duo. Bo może "on padł ofiarą systemu" i odjęli mu więcej pkt. Albo się koleś wstydzi tego że jest bronze i nie chce przy tym zrazić ewentualnego partnera.

Zamiast płakać nad rozlanym mlekiem, a w tym przypadku nad straconą dywizją, zagrajcie z nim mecz 1 na 1 albo normala, sprawdźcie jak gra i potem oceńcie czy kłamał czy nie i czy jest sens z nim grać w duo. Bo może "on padł ofiarą systemu" i odjęli mu więcej pkt. Albo się koleś wstydzi tego że jest bronze i nie chce przy tym zrazić ewentualnego partnera.

Brawo polac mu , wkoncu ktos spojrzal na to inaczej a nie jak an typowego goscia 21 wieku.

PS.Pisalem ze juz odbilem do SIlvera IV ;)

Ale wiece że to jet gra drużynowa i się bardziej liczy jak grasz w drużynie ? Dlatego nie ma turnieji solo/duo

dodaj w grze gracza: Gemer4funPl

:) Nic nie można o tobie mówić dopóki się z tb nie zagra.

P.S. Tylko napisz że jesteś z mmorpg.org.pl (:

@EDIT

^ up no jak mnie zaraz coś k***a nie uspokoi...

gościu ale na 1 vs 1 zobaczysz czy typek coś ogarnia.

-Czy dobrze targetuje

-Czy ma dobrze combo

-Czy Kupuje odpowiednie itemki ( np taki malph co kupuje pancerz w zwarciu przeciwko syndrze... to pozdr. )

-Czy Umie obijać przeciwnika jednocześnie nie zostając sam obitym i farmiąc miniony.

Pozdrawiam.

Siema!

Poszukuje ranked partnera w grze League of Legends na serwerze Nordic&East.Mam rozegrane 150 rankedow w tym sezonie bylem w Silver I ale oczywiscie nie gralem 2 miesiace i riot postanowil zrzucic mnie do brazu I.Udalo mi sie odrobic Silver IV ale zbyt wielu noobow mi sie trafia i mnie to do szalu doprowadza.Gram glownie jungle ewentualnie support.Chodz poradze sobie na kazdej lini(teoretycznie).Jesli ma ktos ochote pograc piszcie.